Οι Bring me the Horizon επέστρεψαν σε ρυθμούς... My Chemical Romance
Music

Οι Bring me the Horizon επέστρεψαν σε ρυθμούς… My Chemical Romance

Περίπου ένα πριν την ιστορική headline εμφάνιση τους στο Download Festival, οι Bring me the Horizon επέστρεψαν με ακόμα ένα single. Ο τίτλος του είναι LosT και όπως μας είχαν προϊδεάσει κινείται σε πιο pop punk μονοπάτια με εμφανείς τις επιρροές από My Chemical Romance.

Αυτό είναι το τρίτο single μέσα από το δεύτερο μέρος του Post Human, που όμως έχει αργήσει πολύ αφού υποτίθεται η μπάντα θα έβγαζε μέσα σε ένα χρόνο τέσσερα EP με διαφορετικό ηχητικό στυλ το κάθε ένα. Τελικά έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε και έχει κυκλοφορήσει μόνο το Survival Horror, πίσω στον Οκτώβριο του 2020.

«Δουλεύουμε σε όλους τους Post Human δίσκους ταυτόχρονα. Ένας από τους λόγους για τους οποίους χρειάστηκε περισσότερος χρόνος, είναι ότι έχουμε κάνει πράγματα και για το τρίτο και το τέταρτο EP. Το τέταρτο είναι όπου θέλουμε να εξερευνήσουμε τα πιο βαριά πράγματα, οπότε κατά κάποιο τρόπο περιορίζει πόσο πολύ θέλουμε να βαρύνουμε αυτό το δεύτερο EP. Δεν θέλουμε να ακούγονται όλα ίδια. Ήταν λίγο δύσκολο να βρεις πώς να κάνεις heavy πράγματα στον δίσκο που δεν είναι απαραίτητα metal» δήλωσε στο Kerrang o Jordan Fish που υποσχέθηκε πάντως ότι στο δεύτερο EP που λογικά αναμένεται μέσα στη χρονιά, θα υπάρχουν και πιο heavy τραγούδια.


Ο Bon Jovi ντρέπεται για τα βίντεο από τα δύο πρώτα άλμπουμ της μπάντας

Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Rage Against the Machine

Το πρώτο trailer για το δεύτερο μέρος του Dune είναι εδώ

Όλα όσα έγιναν στην δεύτερη εμφάνιση των Metallica στο Άμστερνταμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ