Bring me the Horizon-Ed Sheeran: Κυκλοφόρησε η συνεργασία τους
Music

Bring me the Horizon-Ed Sheeran: Κυκλοφόρησε η συνεργασία τους

H συνεργασία των Bring me the Horizon με τον Ed Sheeran που άνοιξε την αυλαία των Brit Awards πριν από μερικές ημέρες, συζητήθηκε πολύ στους μουσικούς κύκλους και τώρα έχουμε το αποτέλεσμα και σε στούντιο μορφή. Πρόκειται φυσικά για το Bad Habbits, ένα τραγούδι από το πιο πρόσφατο άλμπουμ του άγγλου σούπερσταρ της ποπ, που πήγε στο νούμερο ένα σε πολλές χώρες και στην Αμερική (το single) είναι ήδη πλατινένιο.

Τώρα το ακούμε σε μία πιο heavy εκδοχή με τις κιθάρες του, το breakdown του, αλλά και πιο heavy φωνητικά από τον Oli Sykes σε σημεία. Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι στη στούντιο μορφή του στο βίντεο που ακολουθεί αμέσως μετά.

Οι Bring me the Horizon βρίσκονται στο απόγειο της δημοφιλίας τους, μετά από δύο συνεχόμενα νούμερο ένα άλμπουμ στην Αγγλία, με το Amo στις αρχές του 2019 και το Survival Horror του 2020. Πριν από μερικές μέρες μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα η δική τους version για το Moon Over The Castle που θα ακούγεται στο Gran Turismo 7.  H μπάντα ετοιμάζει το νέο EP στη σειρά του POST HUMAN που όπως έχουν πει θα έχει μία πιο emo προσέγγιση, σε σύγκριση με το nu-metal που επηρέασε την προηγούμενη δουλειά τους, ενώ τον Αύγουστο θα είναι ανάμεσα στους headliners του φεστιβάλ Reading and leeds.


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ