Eλληνίδα εξαπατήθηκε από τύπο που υποδυόταν τον Jon Bon Jovi
Music

Eλληνίδα εξαπατήθηκε από τύπο που υποδυόταν τον Jon Bon Jovi

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε γνωστό από την τηλεοπτική εκπομπή loveit που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ, με Ελληνίδα που εξαπατήθηκε από τον… Jon Bon Jovi! Φυσικά όχι από τον ίδιο, αλλά ο απατεώνας που στόχο είχε να της αποσπάσει χρήματα, την είχε πείσει ότι ήταν αυτός.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα που ήταν μέλος ενός φαν κλαμπ του συγκροτήματος, άρχισε να δέχεται μηνύματα από κάποιον που υποστήριζε ότι ήταν ο ίδιος ο Bon Jovi. To κόλπο πέρασε σε άλλο επίπεδο, όταν στη συνομιλία τους μέσω skype,  ο τύπος χρησιμοποίησε τεχνολογία Deep Fake στο πρόσωπο του που τον έκανε να μοιάζει ίδιος με τον διάσημο τραγουδιστή.

Η γυναίκα τσίμπησε το δόλωμα και άρχισε να έχει συχνή επικοινωνία μαζί του.  H προσέγγιση ήταν σταδιακή, με απλή συζήτηση στην αρχή και στη συνέχεια γινόταν όλο και πιο συναισθηματική. Ο «Bon Jovi» άρχισε να της μιλάει για τα προβλήματα του. Της εξομολογήθηκε ότι θέλει να χωρίσει τη γυναίκα του και υπήρχε κόντρα για το ποιος θα κρατήσει τα παιδιά. Στη συνέχεια της είπε ότι εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα στη διαδικασία του διαζυγίου και πως έπρεπε να εξαφανίσει κάποια κοσμήματα.

Τη ρώτησε αν θα μπορούσε να τον βοηθήσει και όταν αυτή δέχθηκε, της πρότεινε να της στείλει τα κοσμήματα να τα κρατήσει και μόλις θα ξεμπέρδευε με το διαζύγιο θα ερχόταν να τη βρει να ζήσουν μαζί.

Υποτίθεται ότι το πακέτο είχε σταλεί και το θύμα το περίμενε όσο όμως τα περίμενε,  άρχισαν να εμφανίζονται διάφορα προβλήματα, όπως με το courier, με τη μεταφορά και άλλα τέτοια. Η γυναίκα άρχισε να δίνει χρήματα και κατέληξε να χάσει περίπου 30.000 ευρώ. Μάλιστα τα χρήματα αυτά δεν ήταν δικά της, αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί οικονομικά, έτσι τα είχε δανειστεί από φίλους.

Όταν του εξήγησε ότι δεν μπορεί να βρει άλλα χρήματα, ο δράστης άρχισε να γίνεται πιεστικός. Μέχρι που αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχουν άλλα χρήματα, έτσι έγινε απειλητικός. Η γυναίκα κατέφυγε σε δικηγόρο και η υπόθεση αυτή την εποχή ερευνάται με στόχο να βρεθεί ο δράστης.

Διαβάστε ακόμα: 

Ozark: Ανακοινώθηκε το τέλος

Η Evan Rachel Wood μιλάει για την κακοποίηση

To θρυλικό meme του Spider-Man έγινε πραγματικότητα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: