Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy
Music

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy

Εκτός από το tribute που έκαναν τα Grammy στον Taylor Hawkins, είχαμε άλλη μία ξεχωριστή αναφορά από τη Billie Eilish. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε ζωντανά για να τραγουδήσει το Happier Than Ever μέσα από το ομώνυμο άλμπουμ της φορώντας μπλούζα με τον ντράμερ των Foo Fighters.

Στο πίσω μέρος μάλιστα υπήρχε με μεγάλα γράμματα γραμμένο το όνομα HAWKINS. Όταν ολοκλήρωσε μάλιστα την εμφάνιση της, κράτησε τη μπλούζα μπροστά στην κάμερα για να φανεί καλύτερα το σχέδιο. Η Billie Eilish ήταν υποψήφια για επτά βραβεία φέτος, αλλά δεν κέρδισε κανένα, αλλά στη σύντομη καριέρα της μέχρι στιγμής έχει ήδη βραβευθεί επτά φορές.

Ο Taylor Hawkins βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Μπογκοτά στην Κολομβία λίγες ώρες πριν την εμφάνιση των Foo Fighters σε φεστιβάλ της πόλης στις 25 Μαρτίου. Η μπάντα ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις με το μέλλον να μοιάζει αβέβαιο προς το παρόν.

https://youtu.be/YNJDLLxQ_-s

Διαβάστε ακόμα:

Οι Dream Theater πήραν το Metal Grammy!

Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters

O Machine Gun Kelly επιχείρησε να τραγουδήσει το Aerials

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ