Οι Avenged Sevenfold επέστρεψαν στη σκηνή μετά από πέντε χρόνια!
Music

Οι Avenged Sevenfold επέστρεψαν στη σκηνή μετά από πέντε χρόνια!

Το νέο τους άλμπουμ κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου, τα καινούργια τους τραγούδια έχουν εξάψει την περιέργεια των φανατικών, αφού ξεφεύγουν πολύ από τα όσα μας είχαν συνηθίσει και επίσης ήρθε και η ώρα της επιστροφής των Avenged Sevenfold στη σκηνή. Και τους πήρε πολύ καιρό.

Πέντε χρόνια για την ακρίβεια, αφού μετά τις headline εμφανίσεις τον Ιούνιο του 2018 που έφεραν πολλά προβλήματα στη φωνή του M. Shadows, ακύρωσαν τις υπόλοιπες εμφανίσεις τους, στη συνέχεια άρχισαν να δουλεύουν στο νέο άλμπουμ, μετά ήρθε η πανδημία και κάπως έτσι φτάσαμε μέχρι σήμερα.

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους σε φεστιβάλ της Αμερικής, ανέβηκαν ξανά στη σκηνή για μία μικρή συναυλία που ανακοινώθηκε 24 ώρες πριν και μάλιστα παρουσίασαν για πρώτη φορά όχι μόνο τα δύο νέα single, αλλά και το Game Over που ανοίγει το Life is But a Dream.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν στιγμιότυπα το πρώτο live των Avenged Sevenfold μετά από πέντε χρόνια.

https://youtu.be/-ZC9hj1WJaQ

https://youtu.be/0x2eObJ2Udc

https://youtu.be/j8ofK-5aFic

https://youtu.be/jxCngIWAkzU

https://youtu.be/t9DSEOBUcTk

https://youtu.be/x9Z5oizSkY4


Το πιο χαοτικό τραγούδι της καριέρας τους κυκλοφόρησαν οι Avenged Sevenfold

Oppenheimer: Το νέο trailer της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Οι Pantera έπαιξαν ξανά το πιο… ακραίο τραγούδι τους!

Τη διάλυσή τους ανακοίνωσαν οι Sum 41


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ