Οι Avenged Sevenfold επέστρεψαν μετά από επτά χρόνια
Music

Οι Avenged Sevenfold επέστρεψαν μετά από επτά χρόνια

Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του The Stage, οι Avenged Sevenfold επιστρέφουν επιτέλους με νέο υλικό. Το συγκρότημα που ετοίμαζε όλα αυτά τα χρόνια τη νέα δουλειά του και έμεινε πολύ πίσω λόγω των περιορισμών της πανδημίας, ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single.

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι Life is but a Dream, περιλαμβάνει 11 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου. Το πρώτο single είναι το Nobody και μπορείτε να το ακούσετε αμέσως τώρα στο βίντεο που ακολουθεί.

Στο δελτίο Τύπου που συνοδεύει την ανακοίνωση το συγκρότημα δίνει κάποιες πληροφορίες για το concept: 

«Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold, Life Is But A Dream… σερβίρεται καλύτερα ως σύνολο και καταναλώνεται ολόκληρο για να εκτιμηθεί πραγματικά το μουσικό του εύρος και το ηχητικό του βάθος. Γράφτηκε και ηχογραφήθηκε σε διάστημα 4 ετών, η παραγωγή του έγινε από τους Joe Barresi και Avenged Sevenfold στο Λος Άντζελες και μίξη από τον Andy Wallace. Το άλμπουμ είναι ένα ταξίδι μέσα από μια υπαρξιακή κρίση. Μια πολύ προσωπική εξερεύνηση του νοήματος, του σκοπού και της αξίας της ανθρώπινης ύπαρξης με το άγχος του θανάτου να διαφαίνεται πάντα».

Αυτό είναι το tracklisting του Life is But a Dream…

1. “Game Over”
2. “Mattel”
3. “Nobody”
4. “We Love You”
5. “Cosmic”
6. “Beautiful Morning”
7. “Easier”
8. “G”
9. “(O)rdinary”
10. “(D)eath”
11. “Life Is but a Dream…”


Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα στο φινάλε του Last of Us

To Everything Everywhere All at Once σάρωσε στα όσκαρ

Τέσσερις προσθήκες στις metal μέρες του Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ