Απολογήθηκε στους φίλους των Linkin Park η νέα τραγουδίστρια
Music

Απολογήθηκε στους φίλους των Linkin Park η νέα τραγουδίστρια

Θέση για κάποια από τα θέματα που της καταλογίζονται τις τελευταίες ώρες, πήρε μέσω instagram η Emily Armstrong. Όπως αποκαλύφθηκε, η νέα τραγουδίστρια των Linkin Park, είχε βρεθεί στο πλευρό του ηθοποιού Danny Masterson στην αρχή της δίκης του το 2020, με κατηγορίες για πολλαπλούς βιασμούς.

Ο Masterson που όπως και η Armstrong, είναι Σαϊεντελόγος, καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση και όπως είναι λογικό αυτή η υπόθεση και η παρουσία της Armstrong στο δικαστήριο, αποτέλεσε μια πολύ απότομη προσγείωση, για πολλούς φίλους των Linkin Park.

Αργά το βράδυ το βράδυ της Παρασκευής η Armstrong φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι είχε απλά προσπαθήσει να σταθεί δίπλα σε ένα φίλο και η κίνηση της ήταν εντελώς λάθος με βάση και τις αποδείξεις που προέκυψαν στη δίκη. Τονίζει ότι δεν έχει μιλήσει μαζί του από τότε και πως στέκεται πάντα στο πλευρό των θυμάτων.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Γεια σας, είμαι η Emily. Πολλοί από εσάς δεν με γνωρίζατε,  έτσι ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι που συνέβη πριν από καιρό. Πριν από αρκετά χρόνια, μου ζητήθηκε να υποστηρίξω κάποιον που θεωρούσα φίλο σε μια εμφάνιση στο δικαστήριο και πήγα σε μια πρόωρη ακρόαση ως παρατηρητής. Αμέσως μετά κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να το κάνω.

Πάντα προσπαθώ να βλέπω το καλό στους ανθρώπους και τον είχα εκτιμήσει λάθος. Από τότε δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του. Ασύλληπτες λεπτομέρειες προέκυψαν και στη συνέχεια κρίθηκε ένοχος.

Για να το πω όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα: Δεν συγχωρώ την κακοποίηση ή τη βία κατά των γυναικών και συμπάσχω με τα θύματα αυτών των εγκλημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.