Απίθανα πράγματα: Sold-Out οι Coldplay στο ΟΑΚΑ με 150.000 εισιτήρια
Music

Απίθανα πράγματα: Sold-Out οι Coldplay στο ΟΑΚΑ με 150.000 εισιτήρια

Το είχαμε πει από το μεσημέρι της Παρασκευής ότι πάμε για διπλό sold-out στους Coldplay και τελικά αυτό ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 16.00. Όπως έγινε γνωστό τα εισιτήρια για τις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ εξαντλήθηκαν και απομένουν μόνο κάποια για τις enhanced experiences που κοστίζουν έως 1000 ευρώ.

Φυσικά, όλη αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, αφού δεν έχουμε συνηθίσει συγκροτήματα να γεμίζουν το ΟΑΚΑ και μάλιστα όχι για μία, αλλά για δύο μέρες. Θυμίζουμε ότι η αρχική ανακοίνωση πριν από μία εβδομάδα ήταν για μία συναυλία στις 8 Ιουνίου, όμως η πρωτοφανής ζήτηση από το pre-sale ακόμα οδήγησε στην προσθήκη ακόμα μίας στις 9 Ιουνίου.

Το… φαινόμενο δεν ήταν μόνο ελληνικό, αφού στο αρχικό πρόγραμμα της ευρωπαϊκής περιοδείας, προστέθηκαν συνολικά 16 εμφανίσεις λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος του κοινού, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια, αφού το συγκρότημα δεν έχει αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο.


coldplay



Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: