H απάντηση των Pearl Jam στο... «βαρετή μπάντα» του Nikki Sixx!
Music

H απάντηση των Pearl Jam στο… «βαρετή μπάντα» του Nikki Sixx!

Η αλήθεια είναι ότι διασκεδάσαμε τις προηγούμενες ημέρες με την κόντρα των Pearl Jam με τους Motley Crue. Όλα ξεκίνησαν με μία συνέντευξη του Eddie Vedder που δήλωσε ότι απεχθάνεται το glam της δεκαετίας του ’80 και έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στους Motley Crue.

«Δούλευα σε ένα κλαμπ στο Σαν Ντιέγκο φορτώνοντας εξοπλισμό. Έτσι, κατέληξα να βλέπω συναυλίες που δεν θα πήγαινα αν δεν ήμουν αναγκασμένος. Είδα μπάντες που μονοπωλούσαν το MTV στα τέλη της δεκaτίας του ’80. Μπάντες που για να το θέσω κομψά τις σιχαινόμουν. Το Girls, Girls, Girls των Motley Crue. Το μισούσα. Μισούσα την εικόνα που έβγαζε για τους άντρες. Μισούσα την εικόνα που έβγαζε για τις γυναίκες. Ήταν τόσο κενό» τόνισε ο Eddie Vedder στους New York Times.

Ο Nikki Sixx δεν άργησε να σηκώσει το… γάντι έτσι μέσω twitter είπε: «Γέλασα σήμερα διαβάζοντας ότι ο τραγουδιστής των Pearl Jam μισούσε τους Motley Crue. Αν σκεφτούμε είναι μία από τις πιο βαρετές μπάντες στη ιστορία πρέπει να το πάρω ως κοπλιμέντο έτσι;».

H απάντηση των Pearl Jam στην τοποθέτηση του Nikki Sixx ήταν… παιχνιδιάρικη αφού πόσταραν στο twitter ένα απόσπασμα από ζωντανή εμφάνιση τους με τον κόσμο να πηγαίνει πάνω-κάτω και να τραγουδάει κάθε στίχο. «Αγαπάμε τους… βαριεστημένους οπαδούς μας» έγραψαν ως συνοδευτικό κείμενο.

Στη συνέντευξη του ο Eddie Vedder είχε κάνει και μία σύγκριση με το πως ήταν τα πράγματα εκείνη την εποχή στο Σιάτλ. «Μετά βγήκαν οι Guns N’ Roses και ευτυχώς τουλάχιστον είχαν… δόντια. Αυτό που εκτιμώ είναι ότι στο Σιάτλ και στο Alternnative κοινό, οι γυναίκες μπορούσαν να φορέσουν τις αρβύλες και τα πουλόβερ τους και τα μαλλιά τους ήταν σαν τα μαλλιά της Cat Powers και όχι σαν της Heather Locklear, χωρίς να έχω κάτι εναντίον της. Δεν θεωρούσαν τους εαυτούς τους προϊόντα. Είχαν γνώμη και κέρδιζαν τον σεβασμό. Ακούγεται τετριμμένο τώρα, αλλά τότε υπήρχαν μόνο μπουστάκια. Ο μοναδικός που φορούσε μπουστάκι και τον εκτιμούσα ήταν ο Perry Farrell»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ