H αναμονή συνεχίζεται αλλά πλέον μάθαμε ημερομηνία για τους Linkin Park
Music

H αναμονή συνεχίζεται αλλά πλέον μάθαμε ημερομηνία για τους Linkin Park

Η αναμονή για την ανακοίνωση των Linkin Park συνεχίζεται, αλλά αυτή φορά, σε αντίθεση με το φινάλε της αντίστροφης μέτρησης που δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, τουλάχιστον τώρα έχουμε κάτι. Η ημερομηνία που υπήρχε ως φημολογία μέσα από το ρολόι, επιβεβαιώθηκε από το ίδιο το συγκρότημα.

5 Σεπτεμβρίου. «Be Part of Something» λέει το συγκρότημα στο μήνυμα του για εκείνη την ημέρα, αλλά φυσικά δεν έχουμε ιδέα τι είναι αυτό το… something. Περιοδεία; Άλμπουμ; Τίτλος τραγουδιού; Αποκάλυψη ταυτότητας νέου τραγουδιστή ή τραγουδίστριας;

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε, ότι η Πέμπτη είναι συνήθως η μέρα των κυκλοφοριών για single, οπότε μπορεί να μπούμε αμέσως στο… ψητό.

Μία εβδομάδα έμεινε, θα περάσει. Πάντως το ρολόι που μετράει, παραμένει ενεργό και δεν αποκλείεται από εκεί να έρθουν κι άλλα στοιχεία στο μεσοδιάστημα.

UPDATE: Τα μέλη του επίσημου fan club της μπάντας έλαβαν ένα e-mail που τους ενημερώνει για ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στο Λος Άντζελες. Οι τυχεροί θα βγουν μέσα από κλήρωση. Άλλες λεπτομέρειες για το τι είναι αυτό το event δεν έχουμε, όμως η ώρα που θα πραγματοποιηθεί θα είναι κάποια στιγμή ανάμεσα στις 22.30 ώρα Ελλάδας με 03.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.