Ακυρώθηκε και επίσημα η συναυλία του Lewis Capaldi στην Ελλάδα
Music

Ακυρώθηκε και επίσημα η συναυλία του Lewis Capaldi στην Ελλάδα

Ήταν αναμενόμενο, αλλά πλέον είναι και επίσημο ότι ο Lewis Capaldi ακυρώνει το υπόλοιπο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι δεν θα έρθει στην Ελλάδα, όπως ήταν προγραμματισμένο στις 16 Σεπτεμβρίου.

Αμέσως μετά την εμφάνιση του στο Glastonbury πριν από μερικές εβδομάδες ο Capaldi είχε ενημερώσει για την πρόθεση του να μην περιοδεύσει το επόμενο διάστημα για να αντιμετωπίσει θέματα ψυχικής υγείας. «Πρώτα απ’ όλα, ευχαριστώ το Glastonbury που με δέχτηκε, που τραγουδούσατε μαζί μου όταν το χρειαζόμουν και για όλα τα καταπληκτικά μηνύματα μετά. Πραγματικά σημαίνει τα πάντα. Το γεγονός ότι αυτό δεν είναι τόσο ξαφνικό, δεν το κάνει ευκολότερο για να το γράψω, αλλά λυπάμαι πολύ που σας ενημερώνω ότι θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες για το άμεσο μέλλον». 

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας με λεπτομέρειες για την επιστροφή χρημάτων:

Ο Lewis Capaldi ακυρώνει το υπόλοιπο τμήμα της περιοδείας του για λόγους υγείας. Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 16 Σεπτεμβρίου 2023 συναυλία του Lewis Capaldi ακυρώνεται.

Η εξαργύρωση των αγορασθέντων εισιτηρίων ξεκινά άμεσα και θα διαρκέσει ως τις 18 Αυγούστου. Η διαδικασία της εξαργύρωσης θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων ως εξής:

1. Για τους πελάτες που προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους μέσω Viva η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά των εισιτηρίων.
2. Οι πελάτες που αγόρασαν τα εισιτήρια τους με μετρητά από φυσικό σημείο εξυπηρέτησης του δικτύου Viva, θα πρέπει να αποστείλουν e-mail στο [email protected] με τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού, ώστε να γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού.

Τα στοιχεία που θα πρέπει να αποσταλούν είναι:
Κωδικός παραγγελίας
ΙΒΑΝ
Τράπεζα
Δικαιούχος


Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Άλλαξε ώρα λόγω καύσωνα η εμφάνιση των Guns ‘N Roses

Πέθανε από αγκωνιά στο pit συναυλίας τεχνικός κιθάρας

Δέκα μικρές ιστορίες από την… καταστροφή του Appetite for Destruction


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ