Τα αγαπημένα μας τραγούδια για το 2023: Metallica, Sleep Token, Avenged Sevenfold και πάρα πολλά ακόμα
Music

Τα αγαπημένα μας τραγούδια για το 2023: Metallica, Sleep Token, Avenged Sevenfold και πάρα πολλά ακόμα

50 τραγούδια που λιώσαμε μέσα στη χρονιά.

To 2023 φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και το Roxx για πρώτη φορά παρουσιάζει τη λίστα με τα αγαπημένα του τραγούδια, τόσο νωρίς. Άλλες φορές περιμέναμε σχεδόν μέχρι την εκπνοή της χρονιάς, αλλά φέτος είπαμε να οργανωθούμε λίγο καλύτερα.

Και ως συνήθως αυτή είναι μία εντελώς παρανοϊκή λίστα που κάνει βόλτες από όλα τα είδη του rock και του metal, έτσι μπορεί να δείτε να συνυπάρχουν αρμονικά, τραγούδια από τους Beatles και τους Orbit Culture ή τους Rolling Stones και τους Kvelertak.

H λίστα με τα 50 τραγούδια που επιλέξαμε, δεν έχει καμία ταμπέλα «ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» πάνω της και είναι απλά τα τραγούδια που ακούσαμε περισσότερο φέτος. Προφανώς και υπάρχουν εκατοντάδες άλλα που θα μπορούσαν να βρίσκονται εδώ, αλλά συμβαίνουν αυτά.

Ο μοναδικός περιορισμός που βάλαμε, ήταν να μην υπάρχει πάνω από ένα τραγούδι για κάθε καλλιτέχνη ή συγκρότημα, έτσι σε κάποιες περιπτώσεις, από δισκάρες που θα έχουν και στα αγαπημένα μας άλμπουμ η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη, αλλά συμβαίνουν ΚΑΙ αυτά.

Αυτά που ακολουθούν λοιπόν είναι τα 50 αγαπημένα μας τραγούδια για το 2023.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.