Αγαλματάκια ακούνητα: Το ελληνικό κοινό απογοήτευσε τους In Flames
Music

Αγαλματάκια ακούνητα: Το ελληνικό κοινό απογοήτευσε τους In Flames

Για διάφορους λόγους, οι In Flames είχαν να έρθουν στη χώρα μας 23 χρόνια. Τελικά η μπάντα επέστρεψε στην Ελλάδα για το Release Athens Festival που άνοιξε την αυλαία το βράδυ της Τετάρτης, αλλά αυτό που είχαμε ως συμπεριφορά του κοινού δεν το θυμόμαστε για μπάντα τέτοιου επίπεδου.

Δεν θα πούμε πολλά γιατί δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, αλλά σε μία ιδανική βραδιά, σε έναν ιδανικό χώρο, σε ένα ιδανικό φεστιβάλ (τα έχουμε πει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια) και με την απόδοση του συγκροτήματος επίσης εξαιρετική, η απογοήτευση ήρθε από το κοινό και δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Στην αρχή πιστεύαμε ότι μας έκανε πλακίτσα ο Anders με τα «είστε πολλοί ήσυχοι» κτλ., αλλά φτάνοντας αρκετά μπροστά στα τελευταία κομμάτια αποδείχθηκε ότι όντως η φάση ήταν «εκκλησία» στο 90% της εμφάνισης.

Να ήταν γεμάτος ο χώρος από φανατικούς οπαδούς των Nightwish που δεν έχουν ακούσει τίποτα άλλο στη ζωή τους; Να ήταν όλοι ταυτόχρονα κουρασμένοι; Να κράταγαν δυνάμεις για μετά; Τι να πούμε.

Το βίντεο που ανέβασε το φεστιβάλ με το Cloud Connected από ψηλά είναι χαρακτηριστικό. Και είναι κρίμα.

Update: Το βίντεο που καταγράφει με τον καλύτερο τρόπο τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Release


Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold είναι όντως θεοπάλαβο

Αφήστε το νέο άλμπουμ των Foo Fighters να σας διαλύσει την ψυχή

Φόρεσε περικεφαλαία στο Alexander the Great o Dickinson

Σχεδόν 30 χρόνια μετά το Load των Metallica διχάζει πολύ λιγότερο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: