Αυτό είναι το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ lineup του Hellfest για το 2024
Music

Αυτό είναι το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ lineup του Hellfest για το 2024

Πριν από μερικές εβδομάδες το Hellfest είχε κάνει μία πρώτη ανακοίνωση με μπάντες που θα παίξουν στο φεστιβάλ του 2024 και οι μοναδικοί headliners που είχαν αποκαλυφθεί ήταν οι Foo Fighters που θα ρίξουν και την αυλαία του φεστιβάλ στις 30 Ιουνίου.

Τώρα, μάθαμε και το πλήρες lineup που είναι απλά συγκλονιστικό. Οι υπόλοιποι headliners είναι οι Metallica, στη μία από τις δύο τελευταίες εμφανίσεις που περιμέναμε να μάθουμε για Ευρώπη, οι Avenged Sevenfold, που βρίσκονται στην κορυφή του billing και στο Download Festival και γενικά όπου θα παίξουν το επόμενο καλοκαίρι, αλλά και μία μεγάλη έκπληξη.

Και μιλάμε για τους Machine Head που αποφάσισαν να επιστρέψουν σε φεστιβάλ και παίζουν για πρώτη στην καριέρα τους τόσο ψηλά.

Πάνω από 170 μπάντες θα κάνουν το πέρασμα τους από φεστιβάλ, με πολλά ονόματα που ήδη ξέραμε ότι θα βλέπαμε στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι, ενώ από τα λίγα που ξέρουμε προς το παρόν για το τι θα έρθει στη χώρα μας το 2024, βλέπουμε μόνο τον Bruce Dickinson την ημέρα των Metallica. Στην Ελλάδα θα τον δούμε στο Release Athens μαζί με τους Judas Priest.

Δείτε αναλυτικά το Line Up με την ελπίδα ότι κάποια από αυτά τα ονόματα θα τα δούμε και στα μέρη μας.

Hellfest 2024

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: