Βλάβη στον Spider-Man της Disneyland που τσακίστηκε πάνω σε ταράτσα
Movies

Βλάβη στον Spider-Man της Disneyland που τσακίστηκε πάνω σε ταράτσα

Στο Avengers Campus της Disneyland, μπόλικος κόσμος είχε μαζευτεί  την Πέμπτη για να δει το άλμα του Spider-Man από την ταράτσα του ενός κτιρίου στο άλλο, κάτι που αποτελεί μία από τις κορυφαίες ατραξιόν. Έλα όμως που δεν υπολόγισε το άλμα καλά, και τσακίστηκε πάνω σε κάτι σανίδες. Συμβαίνουν αυτά.

Ευτυχώς, ο… Spider-Man ήταν ρομπότ και όχι άνθρωπος, έτσι δεν είχαμε  κάποιο σοβαρό ατύχημα. Οι ηχογραφημένοι διάλογοι που ακούγονται την ώρα του αποτυχημένου άλματος, κάνουν το σκηνικό ακόμα καλύτερο, αφού μία γυναικεία φωνή προειδοποιεί τον SSpider-Man ότι δεν δεν υπάρχουν αερόσακοι με την φωνή του Τομ Χόλαντ να απαντάει «εντάξει».

Η ζημία δεν ήταν μεγάλη αφού όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Disneyland στο Deadline, μέχρι το απόγευμα το πρόβλημα είχε διορθωθεί και οι… πτήσεις του Spider-Man από ταράτσα σε ταράτσα πραγματοποιήθηκαν χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα.  Το βίντεο που ακολουθεί είναι απολαυστικό.


Τι λέει το Release για το φιάσκο των Bauhaus

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Οι Foo Fighters θα τιμήσουν τον Taylor Hawkins με δύο συναυλίες

Joker: Το σίκουελ ανακοινώθηκε – Έτοιμο το σενάριο!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ