Συνέλαβαν τον σκηνοθέτη του Black Panther
Movies

Συνέλαβαν τον σκηνοθέτη του Black Panther

Στις 7 Ιανουαρίου ο σκηνοθέτης Black Panther, Ryan Coogler, μπήκε σε τράπεζα της Ατλάντα, όπου και πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας για να κάνει ανάληψη μετρητών. Φορούσε μάσκα για την προστασία από το covid όπως όλοι, μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο. Επειδή το ποσό που ήθελε ήταν μεγάλο (12.000 δολάρια), έγραψε σε ένα σημείωμα στην ταμεία να μετρήσει διακριτικά τα λεφτά χωρίς να βλέπει ο κόσμος.

Η υπάλληλος, όπως τονίζεται στην αναφορά μία έγκυος μαύρη γυναίκα, είδε μία ειδοποίηση στον υπολογιστή της λόγω του μεγάλου ποσού και πίστεψε ότι ο Coogler ήταν ληστής. Έτσι κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στον χώρο λίγο μετά, συνέλαβαν τους δύο συνεργάτες του σκηνοθέτη που τον περίμεναν μέσα σε ένα αυτοκίνητο έξω από την τράπεζα και στη συνέχεια αφού δεν ικανοποιήθηκαν αρχικά από τα όσα τους είπε, πέρασαν χειροπέδες και στον ίδιο.

Δεν άργησαν βέβαια να καταλάβουν το λάθος τους, έτσι λίγο αργότερα, τον άφησαν ελεύθερο. Ο σκηνοθέτης που προφανώς ήταν εκνευρισμένος από το περιστατικό ζήτησε τους αριθμούς των σημάτων από τους αστυνομικούς, αλλά όταν πήρε εξηγήσεις που τον ικανοποίησαν από τον τράπεζα αποφάσισε να μην προχωρήσει παραπάνω.

Αυτές είναι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ από τον σκηνοθέτη του Black Panther αλλά και από το σημείωμα που έδωσε στην ταμεία.


Διαβάστε ακόμα: 

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

Walking Dead: Μετά το τέλος έρχεται νέα σειρά με Negan και Maggie

Metal Lords: Έρχεται στο Netflix από τον δημιουργό του GOT


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ