Στον showrunner του Loki δίνει τα «κλειδιά» για την επιστροφή των Avengers η Marvel
Marvel

Στον showrunner του Loki δίνει τα «κλειδιά» για την επιστροφή των Avengers η Marvel

O Michael Waldron είναι ο άνθρωπος που θα γράψει το σενάριο για το Kang Dynasty των Avengers, όπως αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας το Deadline.

O Waldron προέρχεται από τη μεγάλη επιτυχία της δεύτερης σεζόν του Loki (ως showrunner) και είχε ήδη αναλάβει το Secret Wars που θα ακολουθήσει, έτσι φαίνεται ότι ο Kevin Feige έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο όραμα του για την κατεύθυνση του Multiverse.

Αρχικά, το σενάριο της ταινίας που αναμένεται στους κινηματογράφους το 2026, είχε αναλάβει ο Jeff Loveness του Quantumania, όμως αυτό άλλαξε όταν ανακοινώθηκε ότι ο Daniel Cretton δεν θα σκηνοθετήσει τελικά την ταινία. Πλέον μένει να βρεθεί και ο σκηνοθέτης, αλλά χρόνος προς το παρόν υπάρχει.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Marvel έβγαλε όλες τις ταινίες από το πρόγραμμα του 2024, εκτός από το τρίτο Deadpool που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο.

Αυτές είναι οι επίσημες ημερομηνίες των ταινιών της Marvel που περιμένουμε τα επόμενα χρόνια

26 Ιουλίου 2024: Deadpool 3
14 Φεβρουαρίου 2025: Captain America: Brave New World 
2 Μαΐου 2025: Fantastic Four
25 Ιουλίου 2025: Thunderbolts 
7 Νοεμβρίου 2025: Blade
1 Μαΐ0υ 2026: Avengers: The Kang Dynasty 
7 Μαΐου 2027: Avengers: Secret Wars

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: