Ο Slash και ο Wolfgang Van Halen μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ στη σκηνή των Όσκαρ για το I'm Just Ken
Movies

Ο Slash και ο Wolfgang Van Halen μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ στη σκηνή των Όσκαρ για το I’m Just Ken

Μπορεί το όσκαρ καλύτερου τραγουδιού να πήγε στην Billie Eilish, όμως την παράσταση στην τελετή απονομής των όσκαρ, έκλεψε ο Ράιαν Γκόσλινγκ που ερμήνευσε ζωντανά το I’m Just Ken, που ήταν επίσης υποψήφιο από την ταινία της Barbie.

Ο ηθοποιός, ντυμένος στα ροζ, σηκώθηκε από την καρέκλα του τραγουδώντας και ανέβηκε στη σκηνή, όπου αποθεώθηκε για τη χορογραφία, ενώ λίγο πριν το τέλος τον συνόδευσαν ο Slash στο σόλο του τραγουδιού, αλλά και ο Wolfgang Van Halen.

Δείτε το βίντεο

Το Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόλαν, θριάμβευσε όπως αναμενόταν στα Όσκαρ που απονεμήθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πήρε συνολικά επτά βραβεία, ανάμεσα τους φυσικά αυτό για την καλύτερη ταινία αλλά και τη σκηνοθεσία (το πρώτο βραβείο του Νόλαν στην καριέρα του).

Ο Cillian Murphy και ο  Robert Downey Jr. πήραν τα βραβεία πρώτου και δεύτερου ανδρικού ρόλου, ενώ η ταινία βραβεύθηκε επίσης για τη φωτογραφία, το μοντάζ και το original score.

H μεγάλη έκπληξη έγινε στις γυναίκες, αφού η Emma Stone πήρε το βραβείο πρώτου ρόλου για το Poor Things, επικρατώντας της Lily Gladstone για το Killers of the Flower Moon που ήταν το μεγάλο φαβορί, με βάση τις νίκες της στα υπόλοιπα βραβεία της σεζόν. Η Da’Vine Joy Randolph ήταν η νικήτρια στον δεύτερο γυναικείο ρόλο για την ερμηνεία της στο The Holdovers.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: