Έγραψε ιστορία η Billie Eilish με το δεύτερο όσκαρ τραγουδιού σε τρία χρόνια!
Music

Έγραψε ιστορία η Billie Eilish με το δεύτερο όσκαρ τραγουδιού σε τρία χρόνια!

Η Billie Eilish με το τραγούδι από την ταινία της Barbie, ήταν το μεγάλο φαβορί για το όσκαρ καλύτερου τραγουδιού και επικράτησε τελικά στην απονομή που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αυτή η νίκη έρχεται μόλις δύο χρόνια μετά το όσκαρ για το No Time To Die το 2022, που είχε γράψει και τότε μαζί με τον αδερφό της Finneas O’Connell και έτσι οι δύο τους έγιναν οι νεότεροι σε ηλικία κάτοχοι δύο όσκαρ. Η Billie στα 22 της και ο Finneas στα 26.

To What I Was Made For? άφησε βαρύ το στίγμα του πάνω στο 2023, αφού εκτός από τη Χρυσή Σφαίρα πριν από μερικές εβδομάδες, πήρε και το Grammy για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς, ενώ στο Spotify έχει ξεπεράσει τα 700 εκατομμύρια streams.

Δείτε την ερμηνεία της στην τελετή: 

Το Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόλαν, θριάμβευσε όπως αναμενόταν στα Όσκαρ, αφού πήρε συνολικά επτά βραβεία, ανάμεσα τους φυσικά αυτό για την καλύτερη ταινία αλλά και τη σκηνοθεσία (το πρώτο βραβείο του Νόλαν στην καριέρα του).

Ο Cillian Murphy και ο  Robert Downey Jr. πήραν τα βραβεία πρώτου και δεύτερου ανδρικού ρόλου, ενώ η ταινία βραβεύθηκε επίσης για τη φωτογραφία, το μοντάζ και το original score.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: