Σεισμός στη Marvel, απέλυσε τον Jonathan Majors μετά την καταδίκη του
Movies

Σεισμός στη Marvel, απέλυσε τον Jonathan Majors μετά την καταδίκη του

Ο Jonathan Majors αποτελεί παρελθόν για τη Marvel, μετά την καταδικαστική απόφαση στην δίκη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα. Το δικαστήριο του Μανχάταν, μετά από δύο εβδομάδες εκδίκασης αποφάσισε για την ενοχή του ηθοποιού για επίθεση και παρενόχληση στην υπόθεση που αφορούσε περιστατικό του Μαρτίου με την πρώην σύντροφο του.

Η Marvel αντέδρασε άμεσα και απέλυσε τον Majors που με τον ρόλο του Kang the Conqueror ήταν ο νέος μεγάλος κακός του MCU και μάλιστα η επόμενη ταινία των Avengers θα αφορούσε τον χαρακτήρα του, αφού το όνομα της είναι The Kang Dynasty.

Και τώρα τι γίνεται; Οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ από την αρχή του φθινοπώρου έλεγαν ότι η Marvel έχει ήδη εναλλακτικό πλάνο αν φτάναμε σε αυτό το σημείο, βέβαια κανείς δεν ξέρει ακόμα αν ο ρόλος θα δοθεί σε άλλον ηθοποιό ή αν θα αλλάξει τροχιά η ιστορία της επόμενης ταινίας των Avengers.

Χρόνος πάντως υπάρχει, αφού τον Ιούνιο που μας πέρασε μετατέθηκαν οι ημερομηνίες για τις ταινίες των Avengers κατά ένα χρόνο, με τον Kang Dynasty να αναμένεται στους κινηματογράφους το 2026, ενώ μέσα στο 2024 η μοναδική πρεμιέρα ταινίας του MCU είναι αυτή του τρίτου Deadpool, κάτι που σημαίνει ότι όλο το βάρος θα πέσει στον νέο σχεδιασμό.

Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι η Marvel ίσως ήδη να έχει κινηθεί προς αλλαγή πλεύσης στην πέμπτη ταινία των Avengers, είναι ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε αλλαγή στον σεναριογράφο, με τον Michael Waldron, να αναλαμβάνει το πρότζεκτ, ενώ ξέραμε ήδη ότι θα δουλέψει στο Secret Wars.

Κάποια δημοσιεύματα στο Hollywood λένε ότι εσωτερικά η Marvel αναφέρεται στην επόμενη ταινία των Avengers απλά ως «Avengers 5», κάτι που αν ισχύει δείχνει ότι ήδη έχει ξεκινήσει η δουλειά για να αλλάξει το πλάνο και να έχουμε νέο «κακό».

Ο Jonathan Majors έκανε ντεμπούτο στο MCU στην πρώτη σεζόν του Loki, στη συνέχεια τον είδαμε στο Quantumania και ξανά φέτος στη δεύτερη σεζόν του Loki και η αλήθεια είναι, ότι αν η ιστορία του δεν συνεχιστεί δεν δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα, αφού δεν είχαμε κανένα μεγάλο cliffhanger.

Ο Majors αποτέλεσε τα τελευταία χρόνια έναν από τους κορυφαίους ανερχόμενους ηθοποιούς στο Hollywood. Εκτός από το Quantumania, πρωταγωνίστησε μέσα στο 2023 στο Creed III. Ενώ είχε κεντρικό ρόλο στα The Last Black Man, Devotion, Lovecraft Country, The Harder They Fall και Da 5 Bloods.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: