Το πρώτο trailer για την επιστροφή του Εξορκιστή έχει ένα μεγάλο reunion
Movies

Το πρώτο trailer για την επιστροφή του Εξορκιστή έχει ένα μεγάλο reunion

Πενήντα χρόνια μετά τον τρόμο που σκόρπισε στις αίθουσες ο «Εξορκιστής», έχουμε μία νέα ταινία, που όπως και η πρόσφατη τριλογία του Halloween, αγνοεί όσα σίκουελ ακολούθησαν και λειτουργεί ως συνέχεια. Είναι το Exorcist: Believer, που μας δείχνει μάλιστα και την επιστροφή της Ellen Burstyn που υποδυόταν στο original, την μητέρα του δαιμονισμένου κοριτσιού.

Εδώ δεν έχουμε ένα, αλλά δύο δαιμονισμένα κορίτσια και στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε ακούμε και τη θρυλικό Tubular Bells του Mike Oldfield. H ταινία κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου και όπως ανακοινώθηκε ταυτόχρονα το σίκουελ (Deceiver) θα έρθει τον Απρίλιο του 2025. Να τονίσουμε ότι έχει ήδη προγραμματιστεί ως τριλογία αυτή η επιστροφή του Εξορκιστή με τον David Gordon Green (Halloween) στη σκηνοθεσία.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της ταινίας: 

Από τον θάνατο της εγκύου συζύγου του σε σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Victor Fielding, έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους, Angela. Αλλά όταν η Angela και η φίλη της Kathreen, εξαφανίζονται στο δάσος, για να επιστρέψουν τρεις μέρες αργότερα χωρίς να θυμούνται τι τους συνέβη, ξεσπά μια αλυσίδα γεγονότων που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το ναδίρ του κακού και, μέσα στον τρόμο και την απελπισία του, να αναζητήσει τον μοναδικό ζωντανό που έχει δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν: την Chris Macneal.


Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι

Δείτε όλο το ΟΑΚΑ να τραγουδάει Happy Birthday στον Slash


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ