Πότε θα δούμε το Oppenheimer στην Ελλάδα;
Movies

Πότε θα δούμε το Oppenheimer στην Ελλάδα;

To Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόλαν έχει κάνει πρεμιέρα από τις 21 Ιουλίου στην Αμερική και στις περισσότερες χώρες του κόσμου, αλλά στην Ελλάδα θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Αυτό συμβαίνει συνήθως με τις μεγάλες παραγωγές του Hollywood που κυκλοφορούν στα τέλη Ιουλίου, αφού οι εταιρίες διανομής στη χώρα μας, θεωρούν ότι η όποια κίνηση δημιουργηθεί στις αίθουσες θα σταματήσει γρήγορα λόγω διακοπών.

Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα, όπως έγινε φέτος με την ταινία της Barbie που βγήκε στις ελληνικές αίθουσες ταυτόχρονα με την Αμερική και τα πήγε και πολύ καλά σε εισπράξεις. Το Oppenheimer που διηγείται την ιστορία του «πατέρα» της ατομικής βόμβας, όπως τον αποκαλούσαν, θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 24 Αυγούστου.

Η σύνοψη της ταινίας: 

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το «Οπενχάιμερ» (Oppenheimer) είναι ένα επικών διαστάσεων θρίλερ, που βάζει στους θεατές στην αγωνιώδη και παράδοξη κατάσταση ενός αινιγματικού ανθρώπου που παίρνει το ρίσκο να καταστρέψει τον κόσμο, προκειμένου να τον σώσει.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του Ρόμπερτ Οπενχάιμερ και η Έμιλι Μπλαντ στο ρόλο της βιολόγου και βοτανολόγου συζύγου του, Κάθριν «Κίτι» Οπενχάιμερ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ματ Ντέιμον, υποδύεται τον στρατηγό Λέσλι Γκροβς, τον διευθυντή του «Σχεδίου Μανχάταν» και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. υποδύεται τον Λούις Στράους, το ιδρυτικό στέλεχος της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας των ΗΠΑ.

Σκηνοθεσία: Christopher Nolan
Με τους: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., David Krumholtz, Florence Pugh, Gary Oldman, Kenneth Branagh, Jack Quaid, James Remar, Rami Malek, Gustaf Skarsgård, David Dastmalchian, Casey Affleck, Matthias Schweighöfer, Michael Angarano, Olivia Thirlby


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ