Ποιος είναι έτοιμος για τις νέες παγίδες του Jigsaw;
Movies

Ποιος είναι έτοιμος για τις νέες παγίδες του Jigsaw;

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας που σημάδεψε τον horror κινηματογράφο εκείνης της δεκαετίας, το Saw επιστρέφει με απευθείας σίκουελ του ορίτζιναλ και τον Τόμπι Μπελ να επιστρέφει στο ρόλο του Jigsaw. Προφανώς και ο χαρακτήρας είναι εδώ και καιρό νεκρός, όμως στο timeline που εξελλίσεται η νέα ταινία είναι μεν βαριά άρρωστος αλλά μπορεί ακόμα να κάνει τα… παιχνιδάκια του.

To πρώτο trailer για το SAW X που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο δόθηκε στη δημοσιότητα και μας κάνει να ελπίζουμε ότι δεν θα στηριχτεί μόνο στο πόσο βίαιες και περίπλοκες είναι οι παγίδες.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας: 

Με την πλοκή να τοποθετείται χρονικά ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ταινία, ένας βαριά άρρωστος και απελπισμένος John Cramer ταξιδεύει στο Μεξικό για μία επικίνδυνη και πειραματική επέμβαση με στόχο να θεραπευτεί από τον καρκίνο.

Ανακαλύπτει όμως ότι όλα είναι μια απάτη με στόχο να εξαπατήσουν τους ευάλωτους. Οπλισμένος πλέον με έναν νέο σκοπό, ο διαβόητος serial killer επιστρέφει στη… δουλειά και τα βάζει με αυτούς που τον εξαπάτησαν με τον χαρακτηριστικό βίαιο τρόπο του και με μία σειρά από νέες, ακόμα πιο βάρβαρες παγίδες.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: