O Pedro Pascal φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Fantastic Four
Movies

O Pedro Pascal φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Fantastic Four

Ο ρόλος για τον οποίο έχει γίνει η μεγαλύτερη συζήτηση στο MCU είναι αυτός του Reed Richards (Mr. Fantastic) και όπως φαίνεται μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλος από τον Pedro Pascal. Την είδηση αναφέρουν πολλά έγκυρα μέσα του εξωτερικού σε μία επιλογή έκπληξη, αφού το όνομα του δεν είχε ακουστεί καθόλου για τους Fantastic Four.

Από τη στιγμή που η Marvel πήρε τα δικαιώματα το όνομα που είχε συζητηθεί περισσότερο ήταν του John Krasinski και μάλιστα τον είδαμε για πολύ λίγο στο Multiverse of Madness, αλλά ερχόταν από σύμπαν εντελώς διαφορετικό. Κάποια στιγμή και λίγο πριν την απεργία, φαινόταν ότι ο Adam Driver αποτελεί την κύρια επιλογή, όμως τελικά και ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία ο Pascal είναι σχεδόν έτοιμος να υπογράψει.

Αυτό που μένει να διευθετηθεί είναι κάποιες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του, αφού είναι πολυάσχολος, με τον δεύτερο Μονομάχο να ξεκινάει γυρίσματα μέσα στο 2024 όπως και η δεύτερη σεζόν του Last of Us. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Madnalorian, αν και εκεί δεν έχουμε χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.

Η Marvel ποντάρει πολλά στους Fantastic Four, που θα κάνουν πρεμιέρα τον Μάιο του 2025 και ενώ η ημερομηνία έχει ήδη μεταφερθεί δύο φορές. Οι πληροφορίες λένε ότι ότι οι κινήσεις για τους άλλους ρόλους θα γίνουν μόλις ολοκληρωθεί το θέμα του Reed Richards.

Θυμίζουμε ότι για το 2024 η μοναδική ταινία του MCU που θα δούμε στους κινηματογράφους είναι το τρίτο Deadpool.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: