Ο Παύλος Παυλίδης στα Guest Picks του Cinobo
Movies

Ο Παύλος Παυλίδης στα Guest Picks του Cinobo

Σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα του Cinobo λίστα με τις 5 αγαπημένες τους ταινίες και μας μιλούν για αυτές -και όχι μόνο. Ως απάντηση στο μόνιμο ερώτημα “Τι να δω απόψε;”, μαζί με πρωτότυπα αφιερώματα, συλλογές, φιλμογραφίες μεγάλων δημιουργών και σύσταση πρωτοεμφανιζόμενων, η κινηματογραφική streaming πλατφόρμα Cinobo παρουσιάζει την ενότητα Guest Picks.

Σινεφίλ προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου, της δημοσιογραφίας, της μουσικής, της τηλεόρασης, φτιάχνουν στην πλατφόρμα τη δική τους λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες, και συζητούν για αυτές με την ομάδα του Cinobo, σε ένα βίντεο.

Αυτό τον μήνα ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Παύλος Παυλίδης, απαντά: Ποιες είναι οι 5 αγαπημένες του ταινίες στο Cinobo; Πόσο καλά τις θυμάται και γιατί να τις δει κανείς; Τι θα έκανε ο ίδιος πριν αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη Γη; Είναι οι προσωπικές σχέσεις η μόνη κληρονομιά μας;

Και ποιο από τα φιλμ θα έβλεπε η Μαίρη από το τραγούδι του; Απαντήσεις σ’ αυτά και πολλά ακόμη, σε μια κουβέντα που περνά από τις παρακολουθήσεις στον Screamin’ Jay Hawkins και από τις χελώνες σε μια θιβετιανή ιεροτελεστία αναζωογόνησης.

Η συζήτηση που μας ξεναγεί στις ταινίες της λίστας του Παύλου Παυλίδη και σε άλλες ιστορίες βρίσκεται στο YouTube κανάλι του Cinobo. Οι ταινίες της λίστας στριμάρουν στην ειδική κατηγορία “Guest Picks” του cinobo.com που παρακολουθεί κανείς με συνδρομή Cinobo ή με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.


Ο Bon Jovi ντρέπεται για τα βίντεο από τα δύο πρώτα άλμπουμ της μπάντας

Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Rage Against the Machine

Το πρώτο trailer για το δεύτερο μέρος του Dune είναι εδώ

Όλα όσα έγιναν στην δεύτερη εμφάνιση των Metallica στο Άμστερνταμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: