Νέο μπέρδεμα με τη Wonder Woman και το μέλλον της στη DC
Movies

Νέο μπέρδεμα με τη Wonder Woman και το μέλλον της στη DC

Παρά τα πρόσφατα σχόλια από την Gal Gadot, ότι οι επικεφαλής της DC James Gunn και Peter Safran της είπαν ότι θα αναπτύξουν μαζί το “Wonder Woman 3”, πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση είπαν στο Variety ότι αυτό δεν ισχύει.

Σύμφωνα με τις πηγές, μια τρίτη ταινία «Wonder Woman» δεν βρίσκεται σε εξέλιξη στα DC Studios, ούτε οι Gunn και Safran έχουν σχέδια αυτή τη στιγμή για κάτι τέτοιο στο νέο σύμπαν της DC και το μόνο πρότζεκτ που ίσως πλησιάζει είναι το prequel «Paradise Lost» για το Max.

H Gadot ανέφερε για πρώτη φορά ότι υπάρχει μέλλον για το “Wonder Woman 3” σε μια συνέντευξη στο ComicBook.com. «Μου αρέσει να υποδύομαι τη Wonder Woman. Είναι τόσο κοντά στην καρδιά μου. Αυτό που άκουσα από τον Τζέιμς και τον Πίτερ είναι ότι θα αναπτύξουμε μαζί το «Wonder Woman 3».

Το δημοσίευμα του Variety προσθέτει ότι δεν έγινε καμία υπόσχεση στην Gadot σχετικά με το “Wonder Woman 3”, ούτε υπήρξε κάποια οριστική συζήτηση για τη συνέχιση της στο νέο DC Universe.

Οι Gunn και Safran έκαναν μια παρουσίαση στην αρχή της χρονιάς αποκαλύπτοντας τους πρώτους τίτλους στο νέο τους σύμπαν της DC, συμπεριλαμβανομένου και συνεχίζουν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά τα νέα πρότζεκτ.

Θυμίζουμε ότι πριν την αλλαγή ηγεσίας στη DC, η τρίτη ταινία της Wonder Woman σε σκηνοθεσία της Πάτι Τζένκινς είχε πάρει το πράσινο φως, αλλά τελικά δεν προχώρησε.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ