O σκηνοθέτης των Παρασίτων... σκοτώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον ξανά και ξανά και ξανά
Movies

O σκηνοθέτης των Παρασίτων… σκοτώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον ξανά και ξανά και ξανά

H νέα ταινία του Bong Joon-ho, Mickey 17, έρχεται στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο. Δείτε εδώ το πρώτο trailer.

Έξι χρόνια μετά τα Παράσιτα, που σάρωσαν στα Όσκαρ, o σκηνοθέτης Bong Joon-ho επιστρέφει με τη νέα του ταινία, Mickey 17 και πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα Mickey7 του Έντουαρντ Άστον, η ταινία ακολουθεί τον Μίκυ Μπαρνς (Πάτινσον), ο οποίος είναι ένας αναλώσιμος: ένας υπάλληλος μιας χρήσης σε μια ανθρώπινη αποστολή που στάλθηκε για να αποικίσει τον κόσμο του πάγου Niflheim.

Κάθε φορά που υπάρχει μια αποστολή που είναι πολύ επικίνδυνη —ακόμη και αυτοκτονική— το πλήρωμα στρέφεται στον Μίκυ. Αφού πεθάνει, ένα νέο σώμα αναγεννάται με τις περισσότερες από τις αναμνήσεις του ανέπαφες. Μετά από έξι θανάτους, ο Μίκυ κατανοεί τους όρους της συμφωνίας του… και γιατί αυτή ήταν η μόνη αποικιακή θέση που δεν είχε καλυφθεί όταν την πήρε.

Μαζί με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker), Steven Yeun (Nope), Toni Collette (Hereditary) και Mark Ruffalo (Poor Things).

Το Mickey 17 κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο που μας έρχεται και αυτό που ακολουθεί είναι το πρώτο trailer.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.