H Marvel ανακοίνωσε επιτέλους τους πρωταγωνιστές των Fantastic 4!
Movies

H Marvel ανακοίνωσε επιτέλους τους πρωταγωνιστές των Fantastic 4!

Η Marvel ανακοίνωσε και επίσημα τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν τους ρόλους των Fantastic Four στο MCU. Είναι οι Pedro Pascal στο ρόλο του Reed Richards (Mr. Fantastic), η Vanessa Kirby ως Sue Storm (Invisible Woman), ο Joseph Quinn ως Johnny Storm (Human Torch) και ο Ebon Moss-Bachrach στο ρόλο του Ben Grimm (aka the Thing).

Για τον Pedro Pascal, που το όνομα του είχε διαρρεύσει από τον Νοέμβριο, τα λόγια είναι περιττά, αφού είναι ήδη πρωταγωνιστής σε δύο από τις δημοφιλέστερες σειρές της εποχής, το Last of Us και το Mandalorian. H Vanessa Kirby έγινε γνωστή από το The Crown και στη συνέχεια πέρασε από το Mission Impossible, το Hobes and Shaw και πρόσφατα το Napoleon, o Joseph Quinn έκανε το μεγάλο μπαμ με το ρόλο του Eddie στην 4η σεζόν του Stranger Things, ενώ ο Ebon Moss-Bachrach είναι τρομερός στο The Bear.

Με αυτή την ανακοίνωση μπαίνει τέλος στις θεωρίες και τις φήμες ετών, αφού ξεκίνησαν με την ανακοίνωση της αγοράς της Fox από τη Disney και συνεχίστηκαν στα πέντε χρόνια που πέρασαν από την αρχική ανακοίνωση της ταινίας το καλοκαίρι του 2019.

Από τη στιγμή που η Marvel πήρε τα δικαιώματα το όνομα που είχε συζητηθεί περισσότερο για τον Mr. Fantastic,  ήταν του John Krasinski και μάλιστα τον είδαμε για πολύ λίγο στο Multiverse of Madness, αλλά ερχόταν από σύμπαν, εντελώς διαφορετικό. Κάποια στιγμή και λίγο πριν την απεργία στο Hollywood, φαινόταν ότι ο Adam Driver αποτελεί την κύρια επιλογή, μέχρι που φτάσαμε τελικά στον Pascal.

Παράλληλα με το καστ είχαμε και την ανακοίνωση, ότι η ταινία που επίσημα θα λέγεται The Fantastic 4, θα κάνει πρεμιέρα τελικά τον Ιούλιο του 2025, αλλάζοντας θέση με το Thunderbolts που μεταφέρθηκε στον Μάιο της ίδιας χρονιάς.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Matt Shakman του Wandavision, σε σενάριο των Jeff Kaplan και Ian Springer με τον Josh Friedman να βάζει τις τελικές πινελιές.

Λεπτομέρειες για την πλοκή δεν έχουμε ακόμα, όμως το πόστες που συνοδεύει την ανακοίνωση, μας στρέφει την προσοχή προς τη δεκαετία του, ενώ παραδοσιακά μεγάλος αντίπαλος των Fantastic 4 είναι ο Doctor Doom, κάτι που μένει να δούμε αν θα συμβεί και εδώ στη νέα ταινία.

Αυτό είναι το επίσημο πόστερ στο πνεύμα της ημέρας.

fanstastic 4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.