Οι κριτικές για το Snyder Cut της Justice League συμφωνούν ότι είναι καλύτερη ταινία
Movies

Οι κριτικές για το Snyder Cut της Justice League συμφωνούν ότι είναι καλύτερη ταινία

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ανέβηκαν στα social media οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού που είχε την ευκαιρία να δει το Snyder Cut της Justice League και ήταν στην πλειονότητα τους ενθουσιώδεις. Τη Δευτέρα πήραν σειρά οι κριτικοί και όπως γίνεται συνήθως έριξαν τον πήχη των προσδοκιών, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος τους όλοι συμφωνούν ότι αυτή η εκδοχή είναι καλύτερη από την ταινία που προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2017.

Όχι, ότι αυτό από μόνο του είναι συγκλονιστικό στοιχείο, αλλά τουλάχιστον σε βάζει μία διαδικασία να σκεφτείς να διαθέσεις τέσσερις ώρες από τη ζωή σου. Στη διάρκεια του Snyder Cut στέκονται οι περισσότεροι, με κάποιους να θεωρούν ότι δίνει στους χαρακτήρες περισσότερο χρόνο να αναπτυχθούν. Υπάρχουν και υπερβολές σίγουρα, με την κριτική του Variety να συγκρίνει την ταινία με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αλλά απομένουνε λίγες ημέρες μέχρι να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε από μόνοι μας την αλήθεια.

Στο Rotten Tomatoes αυτή τη στιγμή το σκορ βρίσκεται στο 75% σε σύνολο 105 κριτικών, ενώ για την ταινία του 2017 είχε φτάσει στο 40%. Το Snyder Cut κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου στο HBO Max και αυτές που ακολουθούν είναι κάποιες από τις κριτικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ