Ο Jonathan Majors μιλάει για πρώτη φορά μετά την καταδίκη του
Movies

Ο Jonathan Majors μιλάει για πρώτη φορά μετά την καταδίκη του

Ένα μήνα μετά την καταδίκη του για βιαιοπραγία κατά της πρώην συντρόφου του, που στη συνέχεια του κόστισε τη δουλειά του στη Marvel, ο Jonathan Majors μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα συνέβησαν σε αποκλειστική συνέντευξη του στο ABC.

«Στέκομαι εκεί και βγαίνει η ετυμηγορία. Λέω, “Πώς είναι δυνατόν αυτό με βάση τα στοιχεία, με βάση τα στοιχεία της εισαγγελίας, πόσο μάλλον τα δικά μας στοιχεία; Πώς είναι δυνατόν;» είπε ο ηθοποιός.

Ο Majors κρίθηκε ένοχος για μία κατηγορία πλημμελήματος επίθεσης τρίτου βαθμού και μία κατηγορία για παρενόχληση δεύτερου βαθμού, αλλά αθωώθηκε για δύο άλλες κατηγορίες για επίθεση και επιβαρυντική παρενόχληση.

Καθώς αναμένει την καταδίκη του για τις κατηγορίες πλημμελήματος, ο Majors, ο οποίος αρνήθηκε να καταθέσει κατά τη διάρκεια της δίκης, είπε ότι ήθελε να μιλήσει τώρα για να δώσει τη δική του πλευρά της ιστορίας τώρα «ως μέρος της θεραπείας».

«Είμαι πραγματικά ευλογημένος. Περιβάλλομαι από ανθρώπους που με αγαπούν, που νοιάζονται για μένα. Αλλά αυτό ήταν πολύ, πολύ δύσκολο και μπερδεμένο από πολλές απόψεις», είπε ο Majors. «Μα στέκομαι στα πόδια μου».

Με δάκρυα στα μάτια είπε, ότι δεν έχει δει την κόρη του όλο αυτό το διάστημα λόγω της υπόθεσης. «Όλα έχουν χαθεί. Και είμαι μόνο εγώ τώρα, ξέρετε, και η σύντροφός μου και τα σκυλιά μου», είπε.

«Είμαι αθλητής. Ξέρω το σώμα μου. Ξέρω πώς κινείται. Ξέρω τη δύναμή μου ή την έλλειψή της. Τίποτα από αυτά δεν χρησιμοποιήθηκε πάνω της», είπε.

Ο Majors, συνελήφθη και κατηγορήθηκε μετά από έναν καυγά τον Μάρτιο του 2023 με την τότε κοπέλα του, Grace Jabbari, σε ένα ενοικιαζόμενο SUV στη Νέα Υόρκη. Η μικτή ετυμηγορία σήμαινε ότι το δικαστήριο πίστεψε ότι ο Majors επιτέθηκε απερίσκεπτα στην πρώην κοπέλα του, αλλά δεν το έκανε επίτηδες.

Ο Majors είπε ότι το να πάρω στο αμάξι του την Jabbari ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του. «Την παίρνω, την ξαναβάζω στο αμάξι. Προσπαθώ να την ξεφορτωθώ. Προσπαθώ να ξεφύγω από κοντά της, όπως δείχνει το βίντεο» είπε στη συνέντευξη του. «Το δεύτερο μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, προσπαθώ να την κρατήσω στο αυτοκίνητο».

Ο καβγάς ξεκίνησε στο SUV, αφού η Jabbari είδε ένα γραπτό μήνυμα από μια άλλη γυναίκα στο τηλέφωνο του Majors, σύμφωνα με μαρτυρία από τη δίκη. Η Jabbari κατέθεσε ότι προσπάθησε να του αρπάξει το τηλέφωνό του αφού είδε ένα μήνυμα που έλεγε: «Μακάρι να σε φιλούσα».

Περιέγραψε στο δικαστήριο τον Majors να τραβά το δεξί της χέρι πίσω από την πλάτη της ενώ κρατούσε το τηλέφωνο στο αριστερό της.

«Ένιωθα σαν να μου έστριβε το χέρι και προσπαθούσε να με κάνει να νιώσω πόνο», είπε στο δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι ο Majors έδειξε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης που κορυφώθηκε στο περιστατικό στο SUV.

Ο Majors παρακάλεσε την Jabbari να μην ζητήσει ιατρική βοήθεια τον Σεπτέμβριο του 2022, για φερόμενο τραυματισμό στο κεφάλι, σύμφωνα με μηνύματα κειμένου που διαβάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης. Σε αυτά τα μηνύματα φέρεται να λέει: «Θα μπορούσε να οδηγήσει σε έρευνα ακόμα κι αν λες ψέματα και υποψιαστούν κάτι». Η Jabbari δεν κατέθεσε πώς έγινε ο υποτιθέμενος τραυματισμός.

Ερωτηθείς για αυτά τα μηνύματα, ο Majors είπε ότι τα υποτιθέμενα τραύματα ήταν ψεύτικα και ότι έλαβε τα γραπτά της μηνύματα το πρωί μετά από έναν καυγά.

«Έλαβα αυτά τα γραπτά μηνύματα και είπα: «Αυτό είναι κυριολεκτικά ένας εφιάλτης». «Δεν ξέρω τι φταίει. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν ξέρω για ποιους τραυματισμούς μιλάς».

Απαντώντας στα σχόλια του Majors κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η δικηγόρος του Jabbari είπε ότι ο ηθοποιός «συνεχίζει να μην λογοδοτεί για τις πράξεις του».

«Η υποτίμησή του για το σύστημα των ενόρκων μας δεν διαφέρει από τη στάση υπεράνω του νόμου που κράτησε σε όλη αυτή τη νομική διαδικασία. Η χρονική στιγμή αυτών των νέων δηλώσεων καταδεικνύει μια σαφή έλλειψη μεταμέλειας για τις πράξεις για τις οποίες κρίθηκε ένοχος και θα πρέπει να κάνει τις αποφάσεις καταδίκης αρκετά εύκολες για το Δικαστήριο».

Ο Majors έπαιξε τον ρόλο του Kang σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της Marvel, συμπεριλαμβανομένης της σειράς “Loki” του Disney+ και επρόκειτο να επιστρέψει στον ρόλο στο “Avengers: Kang Dynasty”.

Μετά την ετυμηγορία, η Marvel σταμάτησε άμεσα τη συνεργασία μαζί του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.