Ο Ίαν ΜακΚέλεν για το αν θα παίξει τον Γκάνταλφ στη νέα ταινία: «Αν είμαι ζωντανός»
Movies

Ο Ίαν ΜακΚέλεν για το αν θα παίξει τον Γκάνταλφ στη νέα ταινία: «Αν είμαι ζωντανός»

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την επίσημη ανακοίνωση για τη νέα ταινία από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ο προσωρινός τίτλος είναι The Hunt for Gollum και μπορεί να μην έχουμε επίσημες λεπτομέρειες για την πλοκή, όμως θεωρείται βέβαιο ότι θα δούμε τον Γκάνταλφ και τον Άραγκορν, αφού περιλαμβάνονται στις αναφορές του Τόλκιν για την εποχή και τα γεγονότα που θεωρητικά θα καλύπτει η ταινία.

Και το μεγάλο ερώτημα είναι φυσικά, αν θα δούμε στους ρόλους τους από την αρχική τριλογία τον Ίαν ΜακΚέλεν και τον Βίγκο Μόρτενσεν. Μιλώντας στους Times του Λονδίνου είπε αστειευόμενος ότι έχει άκουσε αναταράξεις από τη… γη του Τόλκιν, για αυτό δεν έχει ξυριστεί εδώ και μήνες.

«Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχει προσφορά, δεν υπάρχει κάποιος σχέδιο» τόνισε και όταν ρωτήθηκε αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στον ρόλο είπε «αν είμαι ζωντανός».

O Ίαν ΜακΚέλεν πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 85 του χρόνια και προφανώς θα είναι δύσκολο να αναλάβει σε αυτή την ηλικία μία τέτοια υποχρέωση. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί πάντως, αν θυμηθούμε ότι ο Κρίστοφερ Λι ήταν πάνω από 90 χρονών, στα γυρίσματα της τελευταίας ταινία του Hobbit.

To σενάριο της νέας ταινία που αναμένεται στους κινηματογράφους το 2026, θα γράψουν οι Fran Walsh και Philippa Boyens (όπως και στην τριλογία) μαζί με τις  Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou, ενώ ο Πίτερ Τζάκσον θα είναι στην παραγωγή. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η ομάδα του Τζάκσον θα έχει την επίβλεψη σε όλα τα στάδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.