Έβαλε το χεράκι του ο... διάολος: 666.666 δολάρια σε μία μέρα για το Late Night With The Devil
Movies

Έβαλε το χεράκι του ο… διάολος: 666.666 δολάρια σε μία μέρα για το Late Night With The Devil

Σας είχαμε γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα για την πρεμιέρα του Late Night With The Devil. Η ταινία τρόμου με το απόλυτο σκορ στο Rotten Tomatoes, ήταν από τις πολυαναμενόμενες του είδους και έκανε αισθητή την παρουσία της στο box office, με σχεδόν τρία εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο τριήμερο προβολής της, όμως ήταν το  νούμερο που έκανε την Κυριακή, αυτό που δικαιολογημένα τράβηξε τα βλέμματα.

666.666 δολάρια. Ούτε παραγγελία να το είχαν κάνει δηλαδή. Και όχι δεν είναι απλά διαφημιστικό κόλπο, αλλά το επίσημο νούμερο που δημοσιεύθηκε στα μεγάλα κινηματογραφικά site του εξωτερικού. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι από εδώ και πέρα το μάρκετινγκ θα πάρει φωτιά και θα εκμεταλλευτεί αυτή τη… διαβολική σύμπτωση.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο David Dastmalchian (Dune, The Suicide Squad), που υποδύεται τον παρουσιαστή, ενός νυχτερινού τοκ-σόου, σε μία απελπισμένη προσπάθεια να ανεβάσει τα νούμερα της θεαματικότητας. Τη βραδιά του Halloween, έχει για καλεσμένη τη ψυχολόγο και συγγραφέα ενός βιβλίου για ένα κορίτσι που ήταν η μοναδική επιζών, από μία μαζική αυτοκτονία μελών σατανικής αίρεσης.

Το κορίτσι που είναι ασθενής της ψυχολόγου, για μία τριετία, υποστηρίζει ότι έχει κυριευτεί από έναν δαίμονα και ο παρουσιαστής, επιμένει παρά τις αντιρρήσεις της ψυχολόγου, να φέρει το κορίτσι τον δαίμονα στο προσκήνιο. Και όπως μπορείτε πολύ καλά να φανταστείτε, από εκεί και πέρα κυριαρχεί το χάος. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: