Αυτή είναι η ταινία τρόμου της χρονιάς με 100% στο Rotten Tomatoes
Movies

Αυτή είναι η ταινία τρόμου της χρονιάς με 100% στο Rotten Tomatoes

Σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα στην Αμερική, το Late Night With the Devil, μια ταινία-τρόμου σε στυλ found footage, που μας βάζει μέσα, σε μία ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή της δεκαετίας του ’70.

Αυτή είναι η περιγραφή όπως ακούγεται στο trailer: «Τη νύχτα του Χάλογουιν του 1977, η Αμερική συγκεντρώθηκε για ένα ζωντανό τηλεοπτικό γεγονός που συγκλόνισε το έθνος. Αυτό που συνέβη ήταν αληθινό. Αυτό που πρόκειται να δείτε είναι η πρόσφατα ανακαλυφθείσα κύρια κασέτα με όσα βγήκαν στον αέρα εκείνη τη νύχτα». 

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο David Dastmalchian (Dune, The Suicide Squad), που υποδύεται τον παρουσιαστή, ενός νυχτερινού τοκ-σόου, σε μία απελπισμένη προσπάθεια να ανεβάσει τα νούμερα της θεαματικότητας. Τη βραδιά του Halloween, έχει για καλεσμένη τη ψυχολόγο και συγγραφέα ενός βιβλίου για ένα κορίτσι που ήταν η μοναδική επιζών, από μία μαζική αυτοκτονία μελών σατανικής αίρεσης.

Το κορίτσι που είναι ασθενής της ψυχολόγου, για μία τριετία, υποστηρίζει ότι έχει κυριευτεί από έναν δαίμονα και ο παρουσιαστής, επιμένει παρά τις αντιρρήσεις της ψυχολόγου, να φέρει το κορίτσι τον δαίμονα στο προσκήνιο. Και όπως μπορείτε πολύ καλά να φανταστείτε, από εκεί και πέρα κυριαρχεί το χάος. 

Το εντυπωσιακό με την ταινία, είναι ότι με πάνω από 50 κριτικές, έχει το απόλυτο 100% στο rotten tomatoes, κάτι που φυσικά μας έχει κινήσει την περιέργεια και περιμένουμε πως και πως να γίνει διαθέσιμη και στα μέρη μας. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει ημερομηνία πρεμιέρα για την Ελλάδα.

Ας αρκεστούμε προς το παρόν στο trailer.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: