Don’t Worry Darling: Σε αυτή την πόλη τα πράγματα είναι πολύ περίεργα
Movies

Don’t Worry Darling: Σε αυτή την πόλη τα πράγματα είναι πολύ περίεργα

Μπορεί ο τίτλος της νέας ταινίας της Ολίβια Γουάιλντ να είναι Don’t Worry Darling, όμως η Florence Pugh που πρωταγωνιστεί, έχει πάρα πολλούς λόγους για να ανησυχεί. Το trailer δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Κυριακής και μας παρουσιάζει μία φαινομενικά ειδυλλιακή μικρή πόλη που ζουν οι εργαζόμενοι του Victory Project.

Υπάρχουν όμως πολλά θεματάκια εκεί, αφού οι γυναίκες πρέπει να μένουν στο σπίτι, να καθαρίζουν και να είναι διακριτικές. Ο Harry Styles υποδύεται τον σύζυγο της πρωταγωνίστριας που αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ ο Chris Pine είναι αυτός που ηγείται του Victory Project.

H Γουάιλντ που εκτός από τη σκηνοθεσία έχει και ρόλο στην ταινία, έχει αναφέρει οτι μεγάλες επιρροές για το πρότζεκτ αποτέλεσαν τα Inception, Matrix και Truman Show, ενώ βλέποντας το trailer θα προσθέταμε και το Black Swan του Ντάρεν Αρονόφσκι. Η πρεμιέρα του Don’t Worry Darling είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο.


Τι έκανε ο Vin Diesel στα γυρίσματα του Fast X και οδήγησε στην αποχώρηση του σκηνοθέτη

Rammstein: Δείτε το φανταστικό νέο βίντεο για το Angst

Οι Korn τραγουδάνε Backstreet Boys

Βόμβα στο Walking Dead: Αποχώρησε από το spin off η Carol!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ