Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του νέου Joker ήταν ακόμα χειρότερο από το πρώτο
Movies

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του νέου Joker ήταν ακόμα χειρότερο από το πρώτο

Μόνο κάποιος υπερβολικά αισιόδοξος αλλά ταυτόχρονα εκτός πραγματικότητας παρατηρητής, θα πίστευε ότι το νέο Joker θα μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση στη δεύτερη εβδομάδα της προβολής του στους κινηματογράφους.

Η πρεμιερα έφερε μόλις 37 εκατομμύρια δολάρια, ούτε τα μισά δηλαδή σε σχέση με την πρώτη ταινία, οι κριτικές συνέχισαν να είναι κακές και το word of mouth ως συνέπεια δεν ήταν σε καμία περίπτωση με το μέρος του Folie á Deux. Η πτώση την δεύτερη εβδομάδα αναμενόταν ότι θα ήταν μεγάλη και τελικά αποδείχθηκε ότι το βαρέλι δεν είχε πάτο.

Και αυτό γιατί το κλείσιμο του δεύτερου τριημέρου έριξε την ταινία του Τοντ Φιλιπς στην τρίτη θέση με μόλις επτά εκατομμύρια εισπράξεων σε πάνω από 4.000 κινηματογράφους στην Αμερική. Το ποσοστό της πτώσης ήταν το τραγικό 82% ακόμα μεγαλύτερο δηλαδή από ταινίες που θεωρήθηκαν αποτυχίες, όπως τα The Marvels (78.1%), Ant-Man and the Wasp: Quantumania (69.9%), “Shazam: Fury of the Gods” (69%) και “The Flash” (72.5%).

Μέχρι στιγμής η ταινία έχει ξεπεράσει οριακά τα 50 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και συνολικά τα 160 εκατομμύρια, κάτι που επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να βγάλει τα έξοδα της.

Θυμίζουμε ότι το μπάτζετ άγγιξε τα 200 εκατομμύρια δολάρια και παράλληλα με τα έξοδα για την προώθηση και φυσικά τα ποσοστά των κινηματογράφων, θα έπρεπε να φέρει στα ταμεία 450 εκατομμύρια δολάρια για να μην υπάρξει ζημιά.

Στην κορυφή του box office to Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Αμερική, βρέθηκε το Terrifier 3, με 18 εκατομμύρια δολάρια από 2.500 αίθουσες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: