O Deadpool υπόσχεται να σώσει το MCU στο πρώτο trailer του Deadpool & Wolverine
Movies

O Deadpool υπόσχεται να σώσει το MCU στο πρώτο trailer του Deadpool & Wolverine

Κατά τη διάρκεια του Super Bowl έκανε πρεμιέρα το πρώτο teaser trailer για τη μεγάλη άφιξη του Deadpool στο MCU, παρέα με τον Wolverine, στην ταινία που έχει τελικά τον τίτλο Deadpool & Wolverine.

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που είδαμε στη μεγάλη οθόνη τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Ράιν Ρέινολντς και επτά από το Logan με τον Χιου Τζάκμαν στο ενδιάμεσο είχαμε την αγορά της Fox από την Disney, που άνοιξε την πόρτα για τη χρησιμοποίηση των χαρακτήρων από τη Marvel.

Το trailer κάνει ξεκάθαρο ότι ο Deadpool δεν θα χάσει καθόλου από τη μαγεία του, αφού το περιεχόμενο παραμένει Rated-R και βλέπουμε ότι η άφιξη του στο MCU θα γίνει μέσω της Time Variance Authority που μάθαμε μέσα από τη σειρά του Loki. Ο Deadpool αποκαλεί τον εαυτό του Marvel Jesus και υπόσχεται να σώσει το MCU, στην ταινία που κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου στους κινηματογράφους.

Όσο για τον Wolverine; Κάνει την εμφάνιση του στην τελευταία σκηνή και βλέπουμε μόνο την πλάτη του.

To trailer για το Deadpool & Wolverine:

Και το επίσημο poster:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.