Χωρίς Μορφέα το νέο Matrix: «Δεν με κάλεσαν»
Movies

Χωρίς Μορφέα το νέο Matrix: «Δεν με κάλεσαν»

Το νέο Matrix βρίσκεται στα σκαριά με τη Lana Whachowski να επιστρέφει στο σενάριο και τη σκηνοθεσία και φυσικά τον Κιάνου Ριβς και την Κάρι Aν-Μος στους ρόλους του Neo και της Trinity αντίστοιχα.

Όμως ένα όνομα απουσιάζει από όλες τις ανακοινώσεις. Είναι ο Λόρενς Φισμπερν που είχε καταλυτικό ρόλο ως Μορφέας στην αρχική τριλογία και τώρα όπως επιβεβαιώσει ο ίδιος ξέρουμε και επίσημα ότι δεν θα τον δούμε στην τέταρτη ταινία.

Μιλώντας στο New York Magazine είπε: «Όχι δεν με έχουν καλέσει. Τους εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω να είναι πολύ καλό».

O 59χρονος ηθοποιός τόνισε επίσης ότι ο ρόλος του Μορφέα είναι αυτός για τον οποίο θα τον θυμάται περισσότερο ο κόσμος, αν και ελπίζει ότι θα θα τον θυμούνται και για άλλα πράγματα.

Το γιατί ο Μορφέας δεν θα εμφανίζεται στην τέταρτη ταινία είναι κάτι που δεν έχει απαντηθεί ενώ υπήρχαν φήμες πριν λίγο καιρό ότι ο ρόλος θα δοθεί σε νεότερο ηθοποιό.

Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσεις στις αρχές της χρονιάς, όμως η πανδημία έβαλε φρένο και μετέφερε και την ημερομηνία πρεμιέρας που πλέον πήγε στο 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: