Ο Aquaman ζητάει βοήθεια στο trailer του Lost Kingdom
Movies

Ο Aquaman ζητάει βοήθεια στο trailer του Lost Kingdom

Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν άνεργος και περιφερόταν χωρίς σκοπό, αλλά τώρα είναι ο βασιλιάς της Ατλαντίδας. Αυτό μας λέει ο Aquaman στην αρχή του trailer για το Lost Kingdom που μετά από πάρα πολλές καθυστερήσεις και αναβολές έρχεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

O Jason Momoa επιστρέφει φυσικά στον ομώνυμο ρόλο για το Lost Kingdom (σε σκηνοθεσία James Wan) και έχει μαζί του, τους Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II και Nicole Kidman. Να σημειώσουμε ότι ο ρόλος της Amber Heard έχει υποβαθμιστεί πολύ στην εξέλιξη των γυρισμάτων και αυτό είναι εμφανές από το trailer, αφού κάνει πέρασμα ενός δευτερολέπτου.

Αυτή είναι η περίληψη της ταινίας:

Αφού απέτυχε να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, οδηγούμενος ακόμα από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να καταστρέψει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά o Black Manta είναι πιο δυνατός από ποτέ, κρατώντας τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, που απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη.

Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από την καταστροφή.


Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

O Ville Valo για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το απόλυτο χάος στα γυρίσματα του Duality των Slipknot

Με αλλαγή στη σύνθεση τους πάνε στο Powertrip οι AC/DC


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: