Από το House of the Dragon η νέα Supergirl του James Gunn στη DC
Movies

Από το House of the Dragon η νέα Supergirl του James Gunn στη DC

Οι φήμες των τελευταίων ημερών που την ήθελαν φαβορί επιβεβαιώθηκαν, έτσι είναι πλέον και επίσημο ότι η Milly Alcock, θα είναι η Supergirl, στο νέοι κινηματογραφικό σύμπαν της DC που επιμελείται ο James Gunn.

H 23χρονη ηθοποιός, ήρθε στο προσκήνιο πριν από μία διετία, με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην πρώτη σεζόν του House of the Dragon, όπου υποδύθηκε την Rhaenyra σε νεαρή ηλικία και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τα ρεπορτάζ από το Hollywood λένε, ότι κοντά στο ρόλο έφτασαν επίσης η Emilia Jones του Coda, και η Meg Donnelly που έχει δώσει τη φωνή της ως Supergirl σε animation ταινίες της DC.

Η Alcock αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της πρώτα σε ένα από τα πρότζεκτ που βρίσκονται σε προετοιμασία, μπορεί δηλαδή να είναι και στο Superman: Legacy που θα σκηνοθετήσει ο James Gunn και στη συνέχεια θα πρωταγωνιστήσει στο Supergirl: Woman of Tomorrow που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του 2022. 

«Η Milly είναι μια τρομερά ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός και είμαι ενθουσιασμένος που θα είναι μέλος του νέου σύμπαντος της DC. Την είδα για πρώτη φορά στο House of the Dragon, αλλά με εντυπωσίασε με τις οντισιόν και τα screen tests που έκανε για το ρόλο» δήλωσε ο James Gunn.

To Supergirl: Woman of Tomorrow μας παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό Supergirl, αφού φτάνει στη γη σε ηλικία 14 ετών, αφού έχει δει πρώτα όλους όσους γνωρίζει και αγαπά να πεθαίνουν με βίαιο τρόπο. Είναι λοιπόν ένας πολύ πιο hardcore χαρακτήρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.