Η απεργία στο Hollywood αλλάζει το πλάνο για την επιστροφή του Mandalorian
Movies

Η απεργία στο Hollywood αλλάζει το πλάνο για την επιστροφή του Mandalorian

Βρισκόμαστε ήδη στον τέταρτο μήνα της απεργίας των σεναριογράφων και στο δεύτερο αυτής των ηθοποιών στο Hollywood και οι επιπτώσεις έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται στα πλάνα των μεγάλων στούντιο για το μέλλον.

Στην περίπτωση του Star Wars φαίνεται ότι ο σχεδιασμός έχει ανατραπεί και υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα πλάνο που εξετάζεται για να μην πάνε πολύ πίσω οι τρεις ταινίες που έχουν ανακοινωθεί. Θυμίζουμε ότι η ταινία του James Mangold θα μας επιστρέψει στην αυγή των Jedi, η ταινία της Sharmeen Obaid-Chinoy θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Rise of Skywalker και θα δούμε την επιστροφή της Daisy Ridley στο ρόλο της Rey καθώς χτίζει ένα νέο τάγμα Jedi.

Τέλος η ταινία του Dave Filoni θα επικεντρωθεί στην εποχή της New Republic και θα κλείσει τις αλληλένδετες ιστορίες στις σειρές Mandalorian, The Book of Boba Fett και Ahsoka. Το πρόβλημα που δημιουργεί η συνεχιζόμενη απεργία είναι ότι πολύ δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμες οι επόμενες σεζόν του Mandalorian και της Ashoka που είναι απαραίτητες για την ταινία του Dave Filoni. Έτσι η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να μην υπάρξει τέταρτη σεζόν για τις περιπέτειες του Mando και του Grogu και τη θέση της να πάρει ακόμα μία ταινία.

Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση, είναι η πρόσφατη τοποθέτηση του Bob Iger για το μέλλον των σειρών στο Disney Plus. Θυμίζουμε ότι το αφεντικό της Disney είχε πει πως από εδώ και πέρα θα δοθεί μεγαλύτερη προταιρεότητα στις ταινίες και οι σειρές θα περιοριστούν.

Εμείς βέβαια να πούμε ότι οι σειρές ήταν αυτές που έδωσαν ξανά πνοή στο σύμπαν του Star Wars μετά την απογοήτευση του Rise of Skywalker και τις αλλεπάλληλες αλλαγές στον προγραμματισμό για νέες ταινίες.


Τα 15 αγαπημένα μας άλμπουμ για το 2023 (μέχρι τώρα)

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ