Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης για τον νέο Batman της DC
Movies

Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης για τον νέο Batman της DC

O Andy Muschietti θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας εκδοχής του Batman, όπως αποκάλυψε το Variety. Μιλάμε για την ταινία The Brave and the Bold που θα ανήκει στο νέο σύμπαν της DC και δεν θα έχει καμία σχέση φυσικά με τον Batman του Matt Reeves που υποδύεται ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν συμφωνίες με σεναριογράφο και ηθοποιό, αφού το πρότζεκτ βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο και αναμένεται να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να το δούμε στη μεγάλη οθόνη.  O Andy Muschietti είναι ο σκηνοθέτης του Flash που προβάλλεται αυτή την εποχή στους κινηματογράφους, ενώ ήταν ο άνθρωπος και πίσω από τα δύο IT που χάρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Warner.

Ο James Gunn που είναι πλέον αυτό που κινεί τα νήματα στο νέο σύμπαν της DC δήλωσε για τη συνεργασία με τον Muschietti: «Είδαμε (σ.σ. μαζί με τον Peter Safran) το «Flash» πριν αναλάβουμε τα ηνία στα DC Studios και ήξερα ότι βρισκόμασταν στα χέρια, όχι μόνο ενός οραματιστή σκηνοθέτη αλλά και ενός τεράστιου θαυμαστή της DC. Είναι μια υπέροχη ταινία – αστεία, συναισθηματική, συναρπαστική – και το πάθος του Andy για αυτούς τους χαρακτήρες και αυτόν τον κόσμο αντηχεί σε κάθε καρέ.

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να βρούμε έναν σκηνοθέτη για το «The Brave and the Bold», υπήρχε πραγματικά μόνο μία επιλογή. Ευτυχώς, ο Andy είπε ναι. Η Barbara υπέγραψε για την παραγωγή μαζί μας και όλα πήραν τον δρόμο τους. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερους ή πιο εμπνευσμένους συνεργάτες καθώς ξεκινάμε αυτή τη συναρπαστική νέα περιπέτεια στο DCU».

To νέο σύμπαν της DC θα αποτελείται από σειρές και ταινίες με την πρώτη φάση να έχει τον γενικό τίτλο Gods and Monsters. Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε είναι η επιστροφή του Superman με το Legacy, που υπογράφει ο ίδιος ο James Gunn, ένα πρίκουελ της Wonder Woman και πολλά άλλα.

To The Brave and the Bold θα παρουσιάσει τον Batman και τον Robin σε αυτήν την ασυνήθιστη ιστορία πατέρα-γιου, εμπνευσμένη από την σειρά κόμικ του Grant Morrison.


Ο άνθρωπος που σχεδία το Alexander the Great μιλάει στο Roxx

Τι συνέβη με τις πωλήσεις των Avenged Sevenfold

Live Streaming από το Hellfest

Τεράστιες καθυστερήσεις για Avengers, Avatar και Star Wars


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: