Οι Ministry για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
News

Οι Ministry για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Μία εξαιρετική είδηση έχουμε για εσάς αφού όπως ανακοινώθηκε οι Ministry έρχονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά τον Ιούνιο για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

MINISTRY: Live …At Last!

Αθήνα
Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017
Piraeus 117 Academy

Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017
Principal Club Theater

«Η είδηση σκάει σαν βόμβα»! Δεν υπάρχει καλύτερη φράση για να συνοδέψει την ανακοίνωση της πρώτης, αναμενόμενης εδώ και πολλά χρόνια, εμφάνισης των εκρηκτικών MINISTRY στην Ελλάδα.

Η μπάντα που άλλαξε τη ροή της μουσικής ιστορίας και ο αρχιερέας του σκοτεινού Industrial ήχου, θα βρεθούν στην χώρα μας για δυο πραγματικά μοναδικές εμφανίσεις, από τις σπάνιες, που πραγματοποιούν πλέον ως μπάντα τα τελευταία χρόνια.

Για δύο νύχτες θα έχουμε την ευκαιρία να αναπνεύσουμε τον ίδιο αέρα με τους ευφυέστερους και πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες, τόσο αυτού όσο και του προηγούμενου αιώνα. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την εμβληματική φιγούρα του Al Jourgensen, που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην μουσική, στη τέχνη και στην κοινωνία. Δημιούργησε τουλάχιστον τέσσερα νέα μουσικά ρεύματα, ενέπνευσε και εμπνέει δεκάδες καλλιτέχνες, εξέφρασε και εκφράζει κριτικό πολιτικό λόγο, δε σταματά να μας συγκινεί, να μας συγκλονίζει και να μας βγάζει από το comfort zone μας.

Οι Ministry απευθύνονται σε ένα ιδιαίτερα πλατύ κοινό όσον αφορά στις μουσικές προτιμήσεις και στο δημογραφικό εύρος. Μας συνδέουν πολλά μαζί τους, με κομβικό σημείο το δίσκο, που έμελε να είναι και ο πιο εμπορικός στην καριέρα τους και έφερε τον ελληνικό τίτλο «ΚΕΦΑΛΗ ΞΘ» ή ως πιο γνωστό «Psalm 69: The Way to Succeed and the Way to Suck Eggs». Η κυκλοφορία αυτή ήταν σημείο αναφοράς και best seller τη χρονιά εκείνη (1992) σε όλο τον κόσμο.

Σημειώστε ότι όλος ο εξοπλισμός σκηνής θα έρθει από το εξωτερικό! Η Ministry experience του ελληνικού κοινού δεν θα έχει τίποτε να ζηλέψει από τις άλλες εμφανίσεις, που θα πραγματοποιήσουν στην παγκόσμια περιοδεία τους.

https://www.facebook.com/WeAreMinistry/
http://ministryband.com/

Αυτή η ευκαιρία είναι μοναδική και δεν επαναλαμβάνεται.
Θέλουμε τους Ministry και τους θέλουμε ΤΩΡΑ!

Η προπώληση ξεκίνησε… εξασφαλίστε τα εισιτήρια σας, πριν εξαντληθούν!

Τιμές Εισιτηρίων για Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Early Bird: 25 ευρώ (μέχρι την εξάντλησή τους)
Προπώληση: 28 ευρώ
Ταμείο: 30 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

www.viva.gr
στο τηλέφωνο 11876
& σε όλα τα καταστήματα
Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης, Αθηνόραμα gr.

Διοργάνωση : Doledrums music events
https://www.facebook.com/doledrums/?fref=ts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ