Ας μην ελπίζουμε σε επανένωση των Pantera (σύντομα)
News

Ας μην ελπίζουμε σε επανένωση των Pantera (σύντομα)

Τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει να συζητιέται και πάλι το θέμα μιας πιθανής επανένωσης των Pantera για συναυλίες με τον Zakk Wylde στην κιθάρα.

Τροφή στη φημολογία έδωσαν οι συνεχόμενες εμφανίσεις του Phil Anselmo με τους Black Label Society στις οποίες έπαιξαν τραγούδια των Pantera, ενώ την τελευταία φορά ανέβηκε στη σκηνή μαζί τους και ο Rex Brown.

Οι Down περιοδεύουν αυτή την εποχή με το συγκρότημα του Zakk Wylde οπότε αυτές οι εμφανίσεις ήταν ένα έξτρα δωράκι για τους οπαδούς.
Με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες ο Anselmo επανέλαβε ότι θα ήταν πρόθυμος να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο αν όλοι ήταν σύμφωνοι με αυτό, εννοώντας φυσικά τον Vinnie Paul.

O Vinnie Paul όμως έχει αντίθετη άποψη και την εξέφρασε με συνέντευξη του στο περιοδικό Revolver (η οποία όμως να τονίσουμε ότι δόθηκε πριν τις εμφανίσεις του Anselmo με τους Black Label Society).

«Αν είχες χωρίσει με άσχημο τρόπο με τη γυναίκα σου, μπορεί να μην ήθελες να της μιλήσεις ποτέ ξανά. Ποιος ενδιαφέρεται αν όλοι οι φίλοι σου και η οικογένεια σου θεωρούν ότι θα έπρεπε να της μιλήσεις; Είναι επιλογή σου, το αν θέλεις να το κάνεις ή όχι. Και νομίζω ότι αρκετός κόσμος σκέφτεται εγωιστικά σε αυτό το θέμα. Λένε: “Νομίζω ότι πρέπει να τα βρει με τον Phil και όλα θα είναι cool. Και μετά μπορούν να πάρουν και τον Zakk Wylde στην κιθάρα και όλα θα είναι πολύ καλά”. Όχι! Δεν θα είναι όλα καλά».

Όπως βλέπουμε λοιπόν η στάση του Vinnie Paul στο θέμα παραμένει άκαμπτη και δύσκομα θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ