Μία ενδιαφέρουσα θεωρία για το ξεκίνημα του Mr. Robot
News

Μία ενδιαφέρουσα θεωρία για το ξεκίνημα του Mr. Robot

Πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα στο USA Network η δεύτερη σεζόν του Mr. Robot. Μία σειρά που εδώ στο Roxx είχαμε βάλει στην κορυφή της λίστας μας για ολόκληρο το 2015 και αν δεν την έχετε δει να το κάνετε.

Είναι από αυτές τις σειρές που σε βάζουν σε διαδικασία να κουβεντιάζεις γι αυτές μετά από κάθε επεισόδιο και γι αυτό τη γουστάρουμε.

Δεν θα μπούμε σε αυτό το σημείο σε αναλύσεις για την περσινή σεζόν ή για την πρεμιέρα αλλά θα σας μεταφέρουμε μία ενδιαφέρουσα θεωρία που έγραψε το Vulture.

Στο διπλό επεισόδιο που είδαμε πριν από λίγες ημέρες βρίσκουμε τον Elliot εντελώς αποκομμένο από τους υπόλοιπους.

Έχει επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας του και ζει εκεί αποκομμένος από την τεχνολογία προσπαθώντας να εξαφανίσει μια και καλή τον… άλλο του εαυτό που κάνει την εμφάνιση του χρησιμοποιώντας τη μορφή του πατέρα του.

Η καθημερινότητα του αποτελείται από τρία καθημερινά γεύματα στις ίδιες ώρες μαζί με έναν νέο φίλο του που έχει κόλλημα με το Seinfeld ενώ παρακολουθεί κάθε μέρα μια παρέα να παίζει μπάσκετ.

Η θεωρία λοιπόν λέει ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι η πραγματικότητα του Elliot, αλλά κάτι που έχει δημιουργήσει στο μυαλό του. Και αυτό γιατί είναι είναι κλεισμένος σε ψυχιατρική κλινική.

Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν φυσικά ιδιαίτερα τραβηγμένο για μια σειρά όπως το Mr Robot και θα εξηγούσε το πώς έκανε νέο φίλο αλλά και την αυστηρή δομή που έχει η καθημερινότητα του.

Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τρία γεύματα την ημέρα σε σταθερή ώρα, ενώ και η μητέρα του θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα μία νοσοκόμα.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει θα του δούμε λογικά στα αμέσως επόμενα επεισόδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: