Μία ανατριχιαστική καταγραφή των τελευταίων λεπτών ζωής του Chris Cornell
News

Μία ανατριχιαστική καταγραφή των τελευταίων λεπτών ζωής του Chris Cornell

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Chris Cornell που έβαλε τέλος στη ζωή του στις 18 Μαΐου. Ένα γεγονός που ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει κανένας αφού όλοι όσοι ήταν γύρω λένε ότι τα τελευταία χρόνια ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και τίποτα δεν έδειχνε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Μετά την αρχική έκθεση της αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν την τελευταία ώρα της ζωής του, έρχεται μία καταγραφή από τη γυναίκα του, Βίκυ Καραγιάννη, όπως την διηγήθηκε στο περιβάλλον της και τη δημοσίευσε το TMZ.

Η τελευταία της συνομιλία με τον Chris Cornell έγινε περίπου 30 λεπτά πριν τον βρουν νεκρό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Ντιτρόιτ. Σύμφωνα με όσα λέει λίγο πριν την πάρει τηλέφωνο τα φώτα του σπιτιού της άρχισαν να αναβοσβήνουν, έτσι τον ρώτησε αν πείραξε τα φώτα γιατί μπορούσε να το κάνει από το κινητό του. Της είπε ότι το έκανε περίπου μία ώρα πριν.

Σε εκείνο το σημείο άρχισαν να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί μία ώρα πριν ο Cornell ήταν ακόμα στη σκηνή με τους Soundgarden. Τότε άρχισε να δείχνει προβλήματα στην ομιλία του. Παραπονέθηκε για τη συναυλία και τους τεχνικούς. «Τα έκαναν σκατά ξανά. Είχαν τρεις μέρες να φτιάξουν τα ακουστικά μου και το μόνο που άκουγα ήταν παράσιτα. Δεν άκουγα τίποτα».

«Χάλασα τη φωνή μου. Χάλασα τη φωνή μου» επαναλάμβανε και τότε άλλαξε θέμα λέγοντας πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα.

Τότε η Βίκυ είπε: «Πρέπει να μου πει τι έχεις πάρει. Δεν ακούγεσαι καλά γλυκές μου».

«Ήμουν θυμωμένος και πήρα δύο Ativan. Είμαι πολύ εκνευρισμένος και έπρεπε να ηρεμήσω λίγο» της απάντησε.

«Πρέπει να μου πεις τι πήρες. Δεν ακούγεσαι σαν να έχεις πάρει Ativan. Είναι σαν να έχεις πάρει κάτι άλλο. Πρέπει να μου πεις. Σε συγχωρώ».

Η Βίκυ λέει ότι σε εκείνο το σημείο η συμπεριφορά του άλλαξε και έγινε επιθετικός, όχι προς εκείνη, αλλά ο τόνος του έβγαζε μία εχθρικότητα.

Τότε της ήρθε στο μυαλό η εποχή 14 χρόνια που ο Chris έκανε χρήση Oxycontin και τα πράγματα είχαν γίνει τόσο άσχημα που παραλίγο να πεθάνει.

Ο Cornell άλλαξε πάλι θέμα στην κουβέντα και τα όσα έλεγε δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Η Βίκυ πανικοβλήθηκε, του έκλεισε το τηλέφωνο και πήρε αμέσως τον σωματοφύλακα του παρακαλώντας να τρέξει στο δωμάτιο και να μπει μέσα ακόμα και αν χρειαστεί να σπάσει την πόρτα.

Δεν έχει βάλει ποτέ κανέναν να ελέγξει τον άντρα της για 14 χρόνια αλλά είχε φοβηθεί πάρα πολύ.

Ο σωματοφύλακας έριξε την πρώτη πόρτα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και με τη δεύτερη, έτσι η Βίκυ από ένα άλλο τηλέφωνο κάλεσε στο ξενοδοχείο και τους παρακάλεσε να ανοίξουν την εσωτερική πόρτα φωνάζοντας ότι ο άνδρας της παθαίνει καρδιακή προσβολή.

Η Βίκυ ήταν ακόμα στη γραμμή όταν έριξαν και τη δεύτερη πόρτα και τον βρήκαν νεκρό στο μπάνιο.

Ο χρόνος που μεσολάβησε από την ώρα που μίλησε μαζί του μέχρι τη στιγμή που τον βρήκαν νεκρό ήταν περίπου 30 λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ