Αυτά συνέβησαν στα τελευταία λεπτά της ζωής του Chris Cornell
News

Αυτά συνέβησαν στα τελευταία λεπτά της ζωής του Chris Cornell

Μετά το δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Chris Cornell χρησιμοποίησε για να αυτοκτονήσει ιμάντα γυμναστικής και κρίκος ορειβασίας, ήρθε στη δημοσιότητα η πρώτη αναφορά της αστυνομίας που καταγράφει τα τελευταία δραματικά λεπτά της ζωής του frontman των Soundgarden.

Σύμφωνα λοιπόν με την αναφορά της αστυνομίας, ο Cornell ήταν ήδη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Ντιτρόιτ στις 11.30 όταν πέρασε από αυτό ο σωματοφύλακας του, Martin Kristen, για να τον βοηθήσει με ένα πρόβλημα στον υπολογιστή.

Ο Kristen του έδωσε επίσης δύο ηρεμιστικά χάπια Atrivan που έπαιρνε για το στρες και το άγχος και ήταν συνταγογραφημένα. Περίπου πέντε λεπτά αργότερα, ο Cornell μίλησε με τη γυναίκα του Βίκυ στο τηλέφωνο και έμοιαζε να μασάει τα λόγια του λέγοντας της ότι πήρε ένα-δύο Atrivan παραπάνω.

Στις 12.15 η Βίκυ πήρε τηλέφωνο τον Kristen και του ζήτησε να τσεκάρει τον Chris στο δωμάτιο του γιατί της είχε ακουστεί ότι δεν ήταν πολύ καλά στο τηλέφωνο, προσθέτοντας ότι ακουγόταν ταλαιπωρημένος και επαναλάμβανε ότι είναι κουρασμένος.

Φτάνοντας στο δωμάτιο βρήκε την πόρτα μπλοκαρισμένη και ζήτησε από την ασφάλεια του ξενοδοχείου να ανέβουν για να την ανοίξουν κάτι που αρνήθηκαν γιατί ο Kristen δεν ήταν καταγεγραμμένος ένοικος του δωματίου, παρά το γεγονός ότι είχε κλειδί.

Ο Kristen τότε κλώτσησε και άνοιξε την πόρτα, όπως και αυτή που οδηγούσε στην κρεβατοκάμαρα της σουίτας. Βρήκε τον Chris Cornell στο πάτωμα του μπάνιου με αίμα να τρέχει από το στόμα του και έναν κόκκινο ιμάντα γυμναστικής γύρω από τον λαιμό του. Ο γιατρός του ξενοδοχείου έφτασε στον χώρο στις 12.56 και προσπάθησε να τους προσφέρει τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν πλέον αγά.

Το ασθενοφόρο έφτασε λίγα λεπτά και οι προσπάθειες του ήταν επίσης ανεπιτυχείς. Τον κατέγραψαν ως νεκρό στις 1.30 και με αυτό τον τρόπο έπεσε η αυλαία για αυτή την τεράστια μορφή της μουσικής…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ