Το μεγάλο μυστικό για τον Τζον Σνόου και η τεράστια επιχείρηση που στήθηκε
News

Το μεγάλο μυστικό για τον Τζον Σνόου και η τεράστια επιχείρηση που στήθηκε

Όσοι δεν έχετε δει ακόμα το δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones δεν θα έπρεπε καν να είσαστε στο internet. Οπότε τι κάνετε εδώ; ΕΞΩ ΓΡΗΓΟΡΑ!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS

556bb81c4ae56e586e457483_spoilers-game-nights-king

Εδώ και μερικές ώρες ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σύγχρονης ποπ κουλτούρας έχει αποκαλυφθεί. Ο Τζον Σνόου επέστρεψε στη ζωή.

Και βέβαια τώρα έρχονται στο μυαλό μας όλες αυτές οι δηλώσεις από τους δημιουργούς και από τους πρωταγωνιστές της σειράς που τόνιζαν με κάθε ευκαιρία ότι ο Σνόου είναι νεκρός.

Ο Κιτ Χάρινγκτον, που και αυτός δήλωνε συνεχώς ότι ο χαρακτήρας του είναι νεκρός (αν και τυπικά δεν έλεγε ψέματα) μίλησε στο Entertainment Weekly και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον κόσμο που τους είπα ψέματα. Είμαι χαρούμενος βέβαια που υπήρχε τόσο μεγάλη αναστάτωση για τον θάνατο του χαρακτήρα μου. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν ότι μπορεί να μην ενδιαφερθούν  η απλά θα πουν ‘οκ ο Τζον Σνόου πέθανε’, αλλά νομίζω ότι υπήρχε τελικά μία αναστάτωση αντίστοιχη με αυτή του Ματωμένου Γάμου. Που σημαίνει ότι κάνω κάτι σωστά. Και η σειρά φυσικά».

gfkdaldfafsdfs

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Entertainment Weekly που ετοίμασε ένα τεράστιο αφιέρωμα στην επιστροφή του Τζον Σνόου (το τεύχος κυκλοφορεί την Παρασκευή) η μεγάλη αποκάλυψη που είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο είχε από πίσω της μία τεράστια επιχείρηση κάλυψης, για να μην υπάρχουν διαρροές. Παρά το γεγονός ότι ο Κιτ Χάρινγκτον πέρασε στα γυρίσματα περισσότερο καιρό από κάθε άλλο ηθοποιό της σειράς, το όνομα «Τζον Σνόου» δεν υπήρχε πουθενά στις σελίδες του σεναρίου που μοιραζόταν.

Το όνομα δεν υπήρχε επίσης στην ανάλυση των σκηνών, στην γκαρνταρόμπα και γενικά πουθενά στον χώρο των γυρισμάτων. Οι δημιουργοί της σειράς αναφέρονταν στον χαρακτήρα με τα αρχικά «LC» από το Lord Commander.

game-of-thrones-jon-lives

Η απαγόρευση της χρησιμοποίησης του ονόματος δεν υπήρχε μόνο στα γραπτά αλλά και στην προφορική επικοινωνία αφού όλοι έπρεπε όταν μιλούν για τον Χάριγκτον να τον αναφέρουν ως LC. Ακόμα και οι παραγωγοί στις συζητήσεις τους χρησιμοποιούσαν αυτό τον κωδικό σε περίπτωση που υπήρχε τριγύρω κάποιος που δεν έπρεπε να ακούσει.

Ο Κιτ Χάρινγκτον λέει επίσης ότι αυτή η σεζόν είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα για τον χαρακτήρα του.

«Είναι μία τεράστια σεζόν γι αυτόν, η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα, αφού ο ρόλος του είναι πολύ μεγαλύτερος. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι ο χαρακτήρας μου θα επιστρέψει μου είπαν επίσης όλα τα σχέδια που υπάρχουν γι αυτόν. Όπως καταλαβαίνετε ότι λίγο δύσκολο να το χωνέψω στην αρχή».

Περισσότερα για την επιστροφή του Τζον Σνόου αλλά και το παρασκήνιο θα μάθουμε όταν κυκλοφορήσει το τεύχος του περιοδικού το Σάββατο αλλά και στα επόμενα επεισόδια της σειράς φυσικά.

[iframe]<center><a href=”https://roxx.gr/radio”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/04/roxx-radio-big-banner.png” width=”1000″ height=”180″ /></a></center>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ