Matrix 4: Μια περίεργη δημιουργία που ανατρέπει τους κανόνες των blockbuster
News

Matrix 4: Μια περίεργη δημιουργία που ανατρέπει τους κανόνες των blockbuster

Σχεδόν ένας μήνας μας χωρίζει από την πρεμιέρα του νέου Matrix, που έρχεται 18 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της πρώτης τριλογίας, όμως μέχρι σήμερα ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή και το trailer που είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο, δεν μας είχε κάνει σοφότερους.

Όπως φαίνεται πάντως, οι δημιουργοί της ταινίας, θέλουν να παρουσιάσουν κάτι ξεχωριστό και όχι ένα ακόμα σίκουελ, όπως τόνισε σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής, ο εκ των σεναριογράφων του Ressurections, Ντέιβιντ Μίτσελ.

«Δεν μπορώ να σας πω τι είναι αυτή η ταινία, αλλά θα μπορούσα να εξηγήσω τι δεν είναι. Σίγουρα δεν είναι ακόμα  ένα σίκουελ, αλλά κάτι αυτόνομο που περιέχει τα τρία Matrix που προηγήθηκαν με έναν πραγματικά έξυπνο τρόπο. Είναι μια πολύ όμορφη και περίεργη δημιουργία. Πετυχαίνει επίσης μερικά πράγματα που δεν βλέπουμε σε ταινίες δράσης, που σημαίνει ότι ανατρέπει τους κανόνες των blockbuster».

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει στο ρόλο του Neo, μαζί με την Κάρι Αν Μος που υποδύεται την Trinity όμως από εκεί και πέρα έχουμε ένα εντελώς νέο καστ ηθοποιών που τους πλαισιώνουν. Αυτά που ακολουθούν είναι τα νέα character posters και περιμένουμε λογικά μέχρι το τέλος του μήνα να δούμε ένα ακόμα trailer.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: