Οι Maiden έχουν έτοιμο άλμπουμ και περιμένουν να γίνει καλά ο Dickinson!
Movies and TV

Οι Maiden έχουν έτοιμο άλμπουμ και περιμένουν να γίνει καλά ο Dickinson!

Η αλήθεια είναι ότι η ανακοίνωση των Iron Maiden την προηγούμενη εβδομάδα για την υγεία του Bruce Dickinson μας ανησύχησε και μας ανησύχησε πολύ.

Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής των Iron Maiden έκανε χημιοθεραπείες και ακτίνες για έναν κακοήθη όγκο που εντόπισαν οι γιατροί πίσω από τη γλώσσα του. Το ανακοινωθέν ανέφερε ότι θα έχουμε νεότερη ενημέρωση στα τέλη Μαΐου.

Και ήρθε ο Nicko McBrain με δηλώσεις του να μας γεμίσει αισιοδοξία.

Διαβάστε διαβάστε…

«Προφανώς και ήταν ένα χτύπημα για όλους μας όταν μάθαμε τα νέα. Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η ανακοίνωση αμέσως μόλις ολοκληρώθηκαν οι θεραπείες. Και όλα πήγαν πολύ καλά. Δεν έχω μιλήσει με τον Bruce τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά μιλάω με τον μανατζέρ μας και ξέρω ότι είναι σε καλή διάθεση παρά τη βαρβαρότητα της ραδιενέργειας και τις τρεις χημιοθεραπείες.

Ήταν αρκετά δύσκολη κατάσταση όπως μπορείτε να φανταστείτε, αλλά όπως σας είπα τα πάει καλά. Ήταν στο γραφείο την προηγούμενη εβδομάδα και πήγε και στη pub παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί ακόμα να νιώσει τη γεύση της μπύρας. Είμαστε σίγουροι όμως ότι η μπύρα ήταν Trooper…

Έτσι, απλά για να το ξέρουν όλοι, από ότι ξέρουμε είναι σε πολύ καλά χέρια και τα πάει πολύ καλά. Περιμένουμε ότι θα έχει αναρρώσει στους επόμενους δύο μήνες.

Και μετά να είστε έτοιμοι. Έχουμε φτιάξει νέο άλμπουμ!

Το άλμπουμ ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει φέτος και ακόμα είναι. Όταν λέω «ήταν» εννοώ ότι σχεδιάζαμε να μπούμε στο στούντιο και δουλέψουμε λίγο ακόμα, κάτι το οποίο βάλαμε σε αναμονή. Όταν όμως ο Bruce είναι έτοιμος, ελπίζουμε μετά το επόμενο δίμηνο θα συνεχίσουμε. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις  πότε ακριβώς θα είναι αυτό. Απλά ποτέ δεν ξέρεις…»

Μας γεμίζει αισιοδοξία η τοποθέτηση του Nicko McBrain και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά…

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ