Adidas Adizero Adios Pro 4: Σχεδιασμένο για να σπάει ρεκόρ
Lifestyle

Adidas Adizero Adios Pro 4: Σχεδιασμένο για να σπάει ρεκόρ

Το Adizero Adios Pro της Adidas, έρχεται για τον φετινό μαραθώνιο της Αθήνας πριν το επίσημο λανσάρισμα το 2025
  • Με πέντε παγκόσμια ρεκόρ και 73 μεγάλες νίκες σε αγώνες δρόμου, η σειρά Adizero Adios Pro έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει τους αθλητές να σπάνε τα ρεκόρ.
  • Φτιαγμένο για γρήγορους δρομείς, το Adizero Adios Pro 4 επαναπροσδιορίζει τον ορισμό «του γρήγορου» με εξελιγμένη τεχνολογία και πρωτοποριακό σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας γεωμετρίας στο σημείο του μπροστινού μέρους του ποδιού, που έχει σχεδιαστεί για να δίνει ώθηση προς τα εμπρός.
  • Στα πλαίσια του φετινού Μαραθωνίου της Αθήνας, η adidas θα δώσει τη δυνατότητα σε 15 τυχερούς να αποκτήσουν πρώτοι το Adizero Adios Pro 4

 Από την εμφάνιση της το 2020, η σειρά Adizero Adios Pro της adidas κυριαρχεί σταθερά στo βάθρo των νικητών των World Marathon Majors. Ορμώμενη από αυτή την κληρονομιά, η adidas παρουσιάζει μια νέα εποχή ταχύτητας με το λανσάρισμα του Adizero Adios Pro 4 ενόψει της φθινοπωρινής περιόδου των μαραθωνίων, κάνοντας το ντεμπούτο τους στο Βερολίνο και σε λίγες μέρες, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το αγωνιστικό Adizero Adios Pro 4 είναι σχεδιασμένο για κορυφαίες επιδόσεις και θα είναι διαθέσιμο το 2025. Σχεδιασμένο στο Εργαστήριο Καινοτομίας της adidas στο Herzogenaurach της Γερμανίας και δοκιμασμένο εκτενώς από καταναλωτές και κορυφαίους αθλητές σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων δρομέων στο Ίτεν, την Κένυα, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, το Adizero Adios Pro 4 συνδυάζει την αποδεδειγμένη τεχνολογία που κερδίζει αγώνες με τη νέα αισθητική του σχεδιασμού Adizero. Οι ομάδες παραγωγής και οι μηχανικοί αξιοποίησαν τις γνώσεις από προηγούμενα μοντέλα Pro για να βελτιώσουν και να ενισχύσουν το νέο αγωνιστικό παπούτσι για top επιδόσεις και ταχύτητα.

adizero adios pro 4

Στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας στις 9 & 10 Νοεμβρίου, η adidas θα δώσει τη δυνατότητα σε 15 τυχερούς να αποκτήσουν πρώτοι το Adizero Adios Pro4. Δες εδώ πώς:

Τερμάτισε σε έναν από τους αγώνες του φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας με οποιοδήποτε παπούτσι adidas Running της κατηγορίας Adizero και λάβε μέρος στο διαγωνισμό για να διεκδικήσεις ένα ζευγάρι από τα ακυκλοφόρητα  Adizero Adios Pro 4. Μετά τον τερματισμό, βρες το adidas booth στο Sponsors’ Village και μάθε πώς μπορείς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό.

Από τις πρώτες που δοκίμασαν τα νέα Adizero Adios Pro 4 στην Ελλάδα ήταν η Αναστασία Μαρινάκου, η «queen» των 10km, που θα αγωνιστεί για ακόμη μία φορά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς και η Μαρία Κάσσου, κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ κλειστού στίβου στα 3000 μ. στην κατηγορία των γυναικών Κ20, η οποία θα τρέξει τα 5km.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ADIZERO ADIOS PRO4

Οι τελευταίες εξελίξεις του σχεδιασμού περιλαμβάνουν:

ΝΕΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ

  • Εμπνευσμένο από το επαναστατικό Adizero Adios Pro Evo 1, το forefoot rocker – το σημείο στο οποίο η σόλα καμπυλώνει προς τα πάνω κάτω από τα δάχτυλα των ποδιών ή το μπροστινό μέρος του ποδιού – τοποθετείται στο 60% του μήκους του παπουτσιού. Αυτό έχει δοκιμαστεί εργαστηριακά για να ενεργοποιεί την ορμή προς τα εμπρός και να βελτιώνει την οικονομία του τρεξίματος. Παράλληλα, το παπούτσι διαθέτει μια ενδιάμεση σόλα Lightstrike Pro, παρέχοντας στους δρομείς μια πιο ελαφριά και μαλακή αίσθηση καθώς τα πόδια τους πατούν στο έδαφος.

UPPER LIGHTLOCK

  • Το παπούτσι εισάγει ένα πρώτο στο είδος του ελαφρύ, ελαστικό υφασμάτινο πλέγμα στο επάνω μέρος, το οποίο συνδυάζεται με εσωτερικές ζώνες ασφάλισης για μια άνετη και ασφαλή αίσθηση στο τρέξιμο με υψηλή ταχύτητα. Αυτό συνδυάζεται με ένα νέο σύστημα κορδονιών, το οποίο παρέχει μια σταθερή εφαρμογή για τους δρομείς.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΛΑ LIGHTTRAXION

  • Μετά από μελέτες των μοτίβων πατήματος μερικών από τους κορυφαίους αθλητές της adidas, για να γίνει κατανοητό πού χρειαζόταν περισσότερο κράτημα, τα δεδομένα που προέκυψαν βοήθησαν στο να κατασκευαστεί μια νέα εξωτερική σόλα για ελάχιστο βάρος, πιο λεπτή κατασκευή και πρόσφυση ακριβείας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: